Seymaacill Eskişehir Osmangazi hastanesinde fetal dna yaptırabileceği yazıyordu. Ama sonuçlar için illa kendimizin gitmesi gerektiği belirtilmiş. İstanbuldan gideceğiz yol masrafı çok tutacak. Bununla ilgili bilgisi olan var mı? Sonuçları nasıl aldınız?
Temmuzmucizesi26 Seymaacill zaten hızlı tren var eskişehir istanbul arası dışarıda yaptırsanız zaten bilet parasının kaç katı oluyor kendiniz ya da eşiniz gelmeli telefonda bilgi verilmiyor epostada gönderilmiyor yani direk elden alınıyor
Havvabaht Merhaba Eskişehir’de oturuyorum biri daha söylemişti Osmangazi yapıyor diye. Nerden nasıl randevu aldınız kaç günde çıktı çok bekliyormuşsunuz randevu doğrumu
Burcu-2634 Havvabaht ben dün yaptırdım 3 ila 5 hafta içinde çıkıyor sonuçlar. Pazartesi 14.30 salı Perşembe cuma günleri 10.30 da başlıyolar randevuya. Randevusuz gidiyosunuz Çarşamba günleri konferans nedeniyle kapalı poliklinik. Ben Perşembe 8 gibi gittim 3. Sıra numarasını aldım çok beklemedim yani. Zaten doktor sadece bilgilendirme yapıyor 1 tüp ila kan aldırıp onu genetik labaratuvarına kendiniz götürüyosunuz sise orda telefon numarası veriyolar 3 hafta sonra arayıp sonucun çıkıp çıkmadığını öğrenebiliyosunuz.
Temmuzmucizesi26 Havvabaht 12. Haftadan itibaren kan verebilirsiniz ben gittiğimde 20 haftalıkda vardı
Temmuzmucizesi26 Seymaacill yukarıda bir arkadaş yazmış zaten saatleri ben pazartesi gitmiştim. Erken gidip sıranı alıp oturmakta fayda var ama eninde sonunda zaten size sıra geliyor en mantıklısı pazartesi gelmek diğer günler erkenden başlıyor zaten. Ama uzaktan geliyorsunuz zaten sizi mağdur etmezler sıra gelmese bile düşünüyorum siz yine de erken saate alın tren biletinizi gardan hastaneye geçme mesafesini hesap edin çok uzak değil arası ama yine de otobüsle gidileceği için in bin oluyor
Seymaacill Temmuzmucizesi26 Tren en erken 6da. 9 da varıyor da anca. Oraya taksiyle gitmesi falan 9 buçuk 10u bulur. Ondan özellikle sormak istedim. Çok çok teşekkür ederim ☺️
Temmuzmucizesi26 Seymaacill taksiyle gidecekseniz zaten 15 dk arası anca. Çok rahat ulaşırsınız. Rica ederim ❤️🥰
AlEb Merhabalar, Ankaradan gideceğim o yüzden detaylı sormak istedim. Hastaneye gidip kadın Doğumdan mı muayene olup fetal istiyoruz, genetik bölümü demişsiniz ancak randevu sisteminde o bölümü göremedim.