Elsu Slm hanimlar. 24.12.2018 22.30 oglusumun bana benim ina kavusma saatimiz ve gunumuz. 37+2 de dogum yaptim devlet hastahanesinde ve normal kesisiz yirtiksiz ve dikissiz cok sukur. Normal de kontrole gitmistim ki bilenler bilir bi haftadir yogun akintim vardi ve enfeksiyonlu biriyim ben aldiris etmemistim akinti var diye kntrol gunume kadar bekledm gittim ve doktor suyumun azaldigini soyledi ultrasonda bana medikalden kendim alacagim ve doktorun yapacagi bi test aldirdi amniyon sivisi mi benden gelen yoksa idrar mi ona bakildi ve gelen suyummus ben hazirliksiz ve tek basima gitmistim hastahaneye anra acil doguma yonlendirdi beni esimi aradim esyalarim geldi ben doguma alindim 14.20 de yatisim yapildi 3. Dogumum oldugu icin daha inceden kalma 2 cm acikligim vardi zaten daha snra 17.00 da suni sanci verilmeye basldin cati muayanesi falan derken ki kendinizi kasmayin sakin olun aiz sakin oldunuz mu kendinizi bildiginiz surece allahim daima yardimcimiz, derken sancilarim basladi suni sanciyi ara ara yukselttiler belirli araliklarla nts ye bagliydim zaten gelip 30 dk da bir tansiyonumu olcuyolardi sancim geldikce ikindim acilmami tetikledim hic bigirmadim duzenli nefes aldim verdim ve bil bil ayetel kursiyi okudum ve 22.30 da oglusum geldi 😊 suni sanci evet kolay degil ama rabbim dayanma gucu veriyor inanin evet dogum kolay degil ama annelik ugruna bebeginiz ugruna deger ve eger zorunlu degilseniz normal dogum yapin tavsiyemdir 22.30 da dpgum yaptim ertesi gun oglen 13.00 da hastahaneden cikisim yapildi ve su an 10 dun olucak dogum yapali kendi isimi kandim yapiyorum cok sukur. Allahim hepinize saglikli dogumlar nasip etsin. Uzun oldu hakkinizi helal edin. 😊