snayglll PapatyaAaAaaa anladım canım sen de emek hocaya gidiyorsun değil mi kafam karıştı kusura bakma lütfen
Selo25 PapatyaAaAaaa benim adetim yeni bitti 3 gündür kullanıyorum cnm 75lik. Yumurtlama akıntım başladı dünden beri ilk kez bu ay kullanıyorum, sizin akıntınız başlıyor muydu hemen ay korkuyorum ya catlıyor mu acaba diye
PapatyaAaAaaa Selo25 bizimde aynı bende bir problem yok eşimde morfoloji problemi var ikinci aşılamamı yapıyorum. Benimde akıntım var yumurta büyüyünce daha sıvı akıntı oluyor yumurta çatlayınca biraz daha katı akıntı oluyor diye biliyorum
Selo25 PapatyaAaAaaa bu arada yumurtlama ya da catlama problemim yok eşimin sperm sayısı az diye aşılama deniyoruz. Akıntım da dünden beri başlayınca acaba hemen büyüdü mü diyorum
Sibel2334 Şimdi bende size bişey sormak isteyen arkadaşlar bizde aşılamaya başılycğz evraklar herşey Hazır pazartesi gidecğz eşimle ilk deneme oluck ilk defa brbr çağrdlr henüz bi İlaç verilmdi en başından bana anltbilirmisnz rica etsem
Selo25 PapatyaAaAaaa ya bu arada aşılamadan önce korunuyor musunuz. Bana dr bişey demedi ben cok yumurta oluşur vs diye(ilk defa denedigim icin) korunuyorum kontrole kadar
PapatyaAaAaaa Selo25 bende kocaelinde yaptırıyorum ikinci denemem bu da tutmazsa medipol düşünüyorum siz ne kadar ödediniz aşılamanıza öğrenebilirmiyim
PapatyaAaAaaa Selo25 ben korunmuyorum bir problem olmuyor diye biliyorum. Sizin yumurtalarınız normal olduğu için bir sorun olmaz bence gebelik olur en fazla 😊
Selo25 PapatyaAaAaaa 8.500 tl aşılama ücreti😭 ilaç ve dr un istedigi testler hariç. Gonal f ilacını raporlu cıkarttılar 1.200 tlye aldım. 5.000 tl civarı da hormon vs tahliller için tuttu
PapatyaAaAaaa Selo25 olumlu haber alırsanız beni de bilgilendirirseniz sevinirim pozitif haberler duymaya çok ihtiyacım var
PapatyaAaAaaa Selo25 ben şimdi kocaelinde sadece ilaçlara 2000 lira ödedim rapor çıktı bize aşılamaya ekstra bir ücret almadılar ikinci aşılamada başarısız olursa İstanbul’a gideceğim ücret ödemeye razıyım yeterki pozitif olsun
Selo25 PapatyaAaAaaa evet keşke olsa para hiç umrumda değil artık hamile haberi almaktan korkuyorum cok yıprattı bu süreç beni
PapatyaAaAaaa Selo25 rabbim yüzünüzü güldürsün problem erkekte olunca da acısını kadın çekiyor. Seni iyi anlıyorum bu süreç çok yıpratıcı çaresizlik zor ama her zaman pozitif düşün elbet bir gün çocuğunuz olacak er ya da geç olacağına inan
Selo25 PapatyaAaAaaa evet belki sorun bendedir ama ortada sperm problemi var herkes benden olmadıgını düşünüyor dra git diyolar kimse erkekte sıkıntı olacagını düşünmüyor. İnşallah atlatırız bugünleri