Neferut Kızlar gebelikte bu hararet normal mi ya bu sıcak ne böyle dayanacak gibi değil 1 kova buz yesem yine içim soğumaz 🥲🥲
Hulo2105 Neferut havalar 3-4 gündür çok basık cam açsak sıcak giriyor kapatsam havasız oluyor klima açıyorum arada anca fayda ediyor valla. Yazın napcaz bilmiyorum
xhbgns Neferut Normal anacım normal hiç kendini suçlama ben kışın bile yanıyodum sıcaktan 😢 Bol bol duş al
2828ajaja Neferut ay hiç sorma sabah kızımı doktora götürdüm ay gitmez olaydım 27haftalik hamileyim bide aniden sıcaktan tansiyon düştü elim ayağım esti önemli iş olmadığı sürece cikmiycam artık doguruana kadar 🥴
alpusbebek Hangi şehirdesiniz Antalya yanıyor şu anda bir markete gidip gelmeye nabzım tavan yaptı yazı düşünemiyorum bile
Neferut alpusbebek ay mersindeyim ben de yanıyor balkona çıkılmıyor mahvolduk burada :( Antalya da öyledir eminim çok yakınız zaten
Pamuk Neferut Bende mersinliyim ama başka yere gelin geldim.Tum ailem orda bu sıcaktan dolayi yazın bile gelmek istemiyorum.
Neferut Hulo2105 ben de klimayı açmaya başladım ama maalesef yazın çift klima bile fayda etmeyecek :(
ElaEge Bursada da durum aynı 37. Haftadayız nefes dahi alamıyorum her gün soğuk duşla klimayla hayatta kalmaya calısıyoruz
Neferut 2828ajaja çıkma kuzum az kalmış zaten Allah korusun dışarda bayılırsın falan Allah muhafaza 🥹
gozdexx Neferut ben Hataydayım yazlık uzun elbiseler aldım hem rahat hem darlamıyor doğuma kadar böyle devam etmeyi düşünüyorum pantolon pijama vs çekilmiyor bu sıcakta
Neferut gozdexx ben de öyle yapacağım biraz kilo aldığım için kıyafetlerim olmuyo bol bol geniş elbiseler almayı düşünüyorum :( Hatay da çok sıcak görümcem orda söylüyor hep