mrp2023 Kayagiller transfer sonrası ilk 3 gün dinlen istirahat et ama sonrası yavaş yavaş işlerini halledebilirsin kuru kayısı vs. Al kabızlık olmasın birde bol su iç canım benim edindiğim bilgiler bunlar
Melek156 Mayıs adetimi bekliyorum ama doktorum öncesinde takviye verdi yumurta kalitesini arttırmak için bende kendi çapımda düzenli sağlıklı beslenmeye çalışıyorum sizler napıyorsunuzzzz
Mavideniz26 pikacuu_ korkutmayin gozunuzu o kadar da deil cok az bir sanci olabiliyor verdikleri serumlarla oda azaliyor zaten cok rahat bir işlem bence
Mavideniz26 mrp2023 kendine taka biliyor musun ben olsam korkarim 😂 Başkası takti mı acimaz benim ama kendim takamam kendime heralde saglik personeli olsaydim da 😂
mrp2023 Mavideniz26 damaryolu açtırırım eşime damaryolu açık kalır ağrım olursa serumu takarım ☺️ damaryolunu bende kendime açamam canım acır 😂
Mavideniz26 mrp2023 ha o olur ama zaten onlar yumurta toplamaya girmeden damar yolu aciyorlar hastaneden ciktiktan sonra cikariyorlar,dinlen birgun sonra norma hayatina donuyorsun zaten oyle cok bi agri yok zaten
mrp2023 Mavideniz26 inşallah ağrım olmaz ☺️ sol pcos var bende yumurta fazla olursa ağrı olabiliyormuş bakalım hayırlısı artık
Mavideniz26 mrp2023 benimde yumurta fazlaydi,zaten yumurta toplanacak gun artik agridan yuruyemiyordum,sonrasinda bi rahatlama geldi yumurtalar alindiktan sonra 😀
Mavideniz26 mrp2023 simdi deilde transfer gunu daha cok heyecan oluyor 😂 hayirlisiyla insallah hamile kalirsin canim 🤲