Elfthh Yasminnnnn anladım bana da iki hafta öncesi dedide acaba genelde ne zaman kesiyrolar merak ettim
BetulMom Elfthh acil sezeryan oldum, iğneyi akşam 6 buçuk gibi yapmıştım, bebeğim sabah 8.18 de doğdu .doktorum spinal olabilirsin öyle yapalım dedi.öok şükür ikimizde sağlıklıyız
BetulMom Elfthh spinal yani belden uyuşma.genelde olabilirsin dedi ben o an korkudan ağlamaktan karar veremiyorum size güveniyorum dedim hadi gel spiral yapalım bebeğini de gör dedi
Evhamlikurabiyeanne Elfthh o zaman sadece igne kullaniyordum bu hamileligimde henüz gecen hafta basladim aspirine 23 haftaligim
Yazmelegi_ Elfthh ben 32 veya 34 te hapı bıraktım, doğuma kadar da iğne kullandım doğumdan sonra sadece 10 gün iğne kullandım başka bisey kullanmadim hap vs
Serendipity16 Elfthh corasprini 35. Haftada kestik oksaparı doğuma kadar kullanacaksın dedi ama şu an normal doğum gözükmüyor sanırım planlı sezaryen olucam onu tekrar sorucam doktoruma çünkü iğneyi sezaryenden önce kesmek gerekiyormuş galiba
Minikprensinannesiiiii Elfthh ben oğlumda 32. Haftada aspirini bıraktım doğumdan 1 Gün önce de iğneyi bıraktım doğumdan sonra 40 gün daha iğne kullandım şimdi tekrar hamileyim iğne aspirin tekrar başladık