irmikhelvasi Elevit diye bir şey içtim 1 hafta sonra bıraktım. Gaz ve kabızlık şikayeti çok zorlayıcı oldu. İlacı bırakınca geçti. Onun yerine onun muadili ne alabilirim acaba?
derya14 irmikhelvasi Doktorum ilk 3 ay için elenatal diye bi vitamin takviyesi vermişti onu kullandım hiç kabızlık sorunu yaşamadım. Daha sonra demir ilacı ve farklı bi multivitamin verdi beni mahvetti. Sanırım demir ilacından kaynaklı kabızlık yaşıyorum.
Dderryaa irmikhelvasi benide isal yaptı ya çok kötüyüm ne yesem anında gidiyor bide gaz gibi değişik bi ağrı yapıyor karnıma decavit ve gyno ferro sanol kullanalı böle oldu😓😓
HavvaK irmikhelvasi ocean markasının vitaminini kullanın. Çok iyi bi marka👍🏻Ama dr yazmıyor kendiniz ya netten yada eczaneden almalısınız
Ssraa Multiler boşaltım sistemini mi etkiliyor😪 ben de kullanmaya başlayacağım da bugün bu hamilelikte yeterince gaz problemimiz oluyor bir de o mu ekleniyor üstüne
irmikhelvasi Ssraa ekşisözlükte falan da okudum. Bilhassa elevit etkiliyormuş yan etki olarak. Ama değiştirince geçiyor demişler. Ben de başına gelen birileri varsa diye buraya sormak istedim.