amine4444 Kızlar ilk defa duydum süt parası veriyormuş devlet buna nerden başvurabiliyoruz yani herkezemi veriyorlar belirli kişileremi böyle bişey varsa neden başvurmayalım😍😍😍
BabyAta amine4444 bende yeni doğum yaptım ama hiç bilmiyorum ne veriyor devlet hiç bir şeye başvuru yapmadım henüz. Benim sigortamda yok acaba sigortasizlarinda alacağı bir şey var mı merak ediyorum bilen yazarsa sevinirim 😊😊
KurabiyeninAnnesi123 amine4444 dogum belgesiyle gidiyorsunuz belediyeye süt ve doğym parasina başvurmak istediginizi söylüyorsnz bebgn bilgileriyle 1 hafta icinde yatiyor size
Melek0606 amine4444 bulunduğunuz ilçenin sosyal hizmetlerine gidip başvuru yapıyorsunuz eşinize çocuk başına 300 TL yatıyor sizede süt parası yatıyor 144 u arayabilirsiniz detaylı bilgi alırsınız yeni doğum yaptım derseniz @BabyAta
amine4444 BabyAta kız bende yeni ögrendim sende araştır bakalım gec kalmadan sende başvur e devletten vuruluyor sanırım ama kimlere veriliyor acaba
Ummuarbc BabyAta bende internette okudum kadının sigortası yoksa bile eşi sigortalı calisiyorsa alabiliyor benim de sigortam yok
BabyAta Melek0606 biz bagkurluyuz ama suan ödemiyoruz yani sigortamız yok acaba herkese mi veriliyor bu para esiminde yok yani
Melek0606 BabyAta inan bilmiyorum ama sanırım bu herkese veriliyor 144 u arayın isterseniz detaylı anlatırlar
Elisadeenn İlk çocuk 300 2. 400 üçüncü 600 yatıyor diye biliyorum sigorta müdürlüğünden alıyorum nen tek seferlik veriyorlar cocugun kimliği ile gitmiştim 40 gün sonra yattı