Sonunda ben de doğurdummm🥳🥳 çok klasik ama bende burda sürekli doğum hikayeleri okuyarak teselli oluyordum sonunda allahım bana da nasip etti🙏🏻🙏🏻 dün çok mide bulantım vardı ve çook fazla kendimi sıkarak kasarak kustum yarım saat geçmedi midemin olduğu bölgeye çok ağır derecede kramplar girmeye başladı akşam hastaneye geldim acilden giriş yaptım ama çektiğim sancı doğum sancısı değilmiş açılmam bile yoktu sonra eve yolladılar eve gidip eşimle ilişki yaşadım ama kendimi hiç zorlamadım sonra bütün gece sabaha kadar araşıklı uyanarak sancı çektim kustuğum için normal sandım ama değilmiş sabah saat 6:12 geçe suyum geldi altıma idrarımı yaptım sandım o derece ıslaktı hemen eşimi kaynanamı kaldırdım 6:30 gibi hastaneye giriş yaptım nstdir muayenedir saat 8 gibi doğumhaneye alındım açılmam 3tü ilk geldiğimde sonra 5 oldu sonra 7 oldu sonra saat 10 gibi tam açılmayla doğum başladı evet çok zor çok acılı ama hepsi 15-20 dakika sürüyor sonra çıktığı gibi bir rahatlama bi sıcaklık sarıyor heryeri 10:40 gibi dikişlerimle dahil doğumum bitti zor ama mükemmel bir süreç şu an odama çıkarıldım ve çocuğumu emzirmeye çalışırken yazıyorum Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu normal doğumla ilgili sorularınız varsa cevaplayabilirim rabbim hepimize kolaylık versin kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🌹🌹🙏🏻🙏🏻