20+3 gebeyim ilk gebeliğim … Dün akşam üstü yürüyüşe çıkmıştım yürürken ayağım takıldı ve sendeledim ama düşmedim eve geldim işlerimi gördüm uzandım sonrasında tuvalete gittim peçeteme açık renkte kan sürüldü çığlık atarak eşimi çağırdım ilk defa böyle bir şey görüyordum çok korktum hemen en yakın acile gittik hiç bir şey yapmayıp sevk ettiler gittiğim diğer hastanede yatış veriler telefonumu evde unutmuştum ve doğum servisi olmadığı için eşimi de içeri almamışlardı sadece yatış verişler ve ilgilenmediler doktor sabah gelecekti ve sandım vardı eşimle birbirimizden habersizdik ve en önemlisi bebeğim ne durumdaydı bilmiyordum eşim çok sinirlendi güvenliği çağırdı ve beni çıkartmalarını söyledi ben çok korkmuş ve ağlıyordum o panikle ilk etapta aklımıza gelmeyen şey eşimin aklına geldi ve bulunduğumuz ilin özel hastanesine götürdü hemen beni ki zaten doktorumuz o hastanede idi hemşireler benimle ilgilendi doktoruma yarım saat içinde ulaşabildiler ve hemen geldi ultrasona soktu beni muayene etti bebeğim sağlıklıydı çok şükür ve 1 hafta ilerdeymiş tombik bir bebek olacakmış kanama nedenim ise sendeleme esnasında plasentamın oynamasından kaynaklıymış tekrardan Protestan başladık ve fazlaca hamilelikte oluşan istemiş öksürüğümde neden olabileceğinden öksürük şurubuna da başladık ilk defa bu denli bir şey yaşadım rabbim kimseyi evladıyla sınamasın yolda hastaneye giderken rabbime bizden al bebeğime ver diye dua ede ede gittim o anı bir daha asla yaşamak istemem kızlar bu şekil durumla karşılaşacak olan varsa ki inşAllah aşka kimsenin başına gelmez tek önerim sakin olup güzel düşünüp ordan oraya savrulmandan kendi doktorunuza ulaşmaya çalışmak olsun biz panikle 3 hastene dolaştık kolumda damar yolu ayakta duracak halim kalmadı maf oldum sadece sakin olun diyebilirim. ….