SMZmiracle işte bakın bunu yaptığınız zaman en büyük kötülük kendinize bebek belirli bir kiloda kodlanmış dna ile Rahime tutunuyor Aman aman ne yesende 300 gram fazlasını alır en çok ama sağlığı yerinde olsun isterse 2.000 kg doğsun öyle hızlı büyüyor ki minnoşlar. Siz yine sağlıklı beslenin günde 1 yumurta ,bol yeşillik domates salata , avakado , 1 avuç çiğ badem , kırmızı et , tavuk , kaşar,süt ,yeşil mercimek, nohut Tarzı şeyleri düzenli olarak tüketin o zaten en güzel şekilde kilosunu alıyor strese gerek yok 😄 bugün eczaneye gittim 59 ile hamile kaldım 64 üm şuan 30+6. Yolda gören biraz çık parka yürüyüş yap ,karnında küçücük , bebek zayıf biraz ye yahu ben her çıktığımda bu şekilde iki teyzeye denk gelsem. Sinir hastası olurum bebeğimin de kilosu yerinde çok şükür 29+2 de 1400 gram 41 cm dedi doktor zaten. Sıkıntılı süreç içinde yim dayanamıyorum ( oğlumu kaybettim 2,5 yaşında )hiç bir şeye birde gebelik şekeri çıktı başıma birde kilo takıntısı oluşsa deli olur çıkarım o yüzden düzenli besleniyorum o zaten aldığı kadar ~~~~ alıyor