hayathayal 36+5 im. bugun gittim.3350 olmuş. doktor yurumelisin ve merdiven cik dedi. 2 hafta filan daha var gibi gozukuyo dedi. bebek normal dogum.pozisyonunda. surekli altimda sanci var ve agri. havada soguk yuruyus yapmak zor oluyor. benim gibi olan varmi?
Selale_bati hayathayal 36+3um bende yarin kontrole gidcem 1 hafta once 2.700 du bende 38de falan dogsun istiyorum cekilmiyor artik cok kotuyum
Duranb hayathayal 37den Selam Benim de kasiklarim agrio sanki adet olcakmisim gibi bikac gune randevum var merakla bekliorm doktorun ne diyecegini
hayathayal Duranb bende surekli adim attimca agrim oluyor. sol bacagimda kemikmi kas mı yurumemi zorlastiriyor 😩
Adarss Merhaba canım aslında pekte bişey yapman gerekmiyor sadece zaman ve sabır ben dördüncü çocuğuma hamileyim ve hepsini normal Doğum yaparak getirdim sende en kısa zamanda yarucuğuna kavuşursun inşllh
Duranb hayathayal Vala yeri gelio evde in cik in cik zorluirm kendimi en azindan hareket oluo son haftalar zormus
hayathayal Selale_bati doktorunuz sizin icin ne derse. bana yurumem merdiven cikmam gerektiğini soyledi
secilertu hayathayal ben de senin gibiyimmm 36+3 üm ben de.. 4 gün önce kontrolde 3110 gr dık. Alt taraftaki ağrım bugün çok yoğundu neler oluyor anlamıyorum..
Sengulved Kızlar inanır mısınız bilmem Fatma ana otu Mekke’den geldi çatı açılmasına ve Doğum kolaylığı icin bire bir aktarlarda buluna biliyor sadece Mekke’de oluyor Fatma ana otu aklınızda bulunsun
Laayla hayathayal evet ben artık dışarı çıkmayı bıraktım resmen kontrole markete falan bu kadar soğuk ve hastalığın olduğu bi dönemde nasıl gezeyim olmaz✋ evde çömelip kalkmaca arada apartmanın merdivenlerinden inip çıkmaca oynuyorum kendi halimde
Deryadenizz Bende 37 yim yarin randevum var kilosunu cok merak ediyorum masallah senin bebis iyi. Benm 1 bucuk cm acilmam vardi ama ilerlemedi o kadar is yapiyorum egilip kalkma olsun hep yapiyom agrimda.cok kasilmamda ama gelen giden yok maalesef daha 😂