Gaye1402_ beybim0 doktorum çok kızmıştı bana 19. Haftada kilo aldığım için 3 kiloya kızmıştı şimdi 30. Haftadayım 8 kilo almışım 🥹😭😭
Zynp12 beybim0 ilk 4 ay hiç almadım kg şekerim olduğu için diyetle devam ediyordum ediyorum da. Şu anda 28+4 gunluguz 4 kg aldım 5 aydan itibaren 🙈😂
Lumlum beybim0 bende o haftalarda 6 kilo almıştım şimdi 25+5 deyim 10 kilodaydım en son bi haftadır tartılmadım
Funda54 EceNaz26 doktorum çok diyor ama tansiyon hastasıyım almaman gerek dedi ikiz olduğu için kilo erken doğumu tetikliyormus ama birazda bünye meselesi bence dikkat ettiğim halde aldım bu kiloyu
Gaye1402_ beybim0 karbonhidrat almayın isterseniz pilav makarna şekerli şeyler denedim kilo kaybı oluyor yemediğiniz zaman çünkü 3. Trimesterda iştahınız felaket açılacak ben şuan herşeyi yemek istiyorum kendimi tutuyorum yersem 1 ay sonra yuvarlanırım 😂
Booksandcats Ben de 19+1im bugün 84.5la hamile kalmıştım 88.5 olmuşum doktorum dikkat et hızlı gidiyorsun dedi 😔
Busrafath 19+3 üm. Tam olarak 5 kilo aldım 😭😭😭 ve dikkat ediyorum. Haftanın en az 5 günü dikkat ediyorum. Çok canımın istediği şeyler olursa arada kaçamak yaparım sadece. Buna rağmen 5 kilo. Dikkat etmeseydim şu an 10 kesindi
EceNaz26 Funda54 Rabbim kötü seylerden korusun sağlıkla zamaninda gelsinler inşallah 🧿 evet bünyeden bünyeye değişiyormuş ödem de çok oluyor