mutlubibekleyis Kızlar idrar yolu enfeksiyonuna iyi geliyor diye kullanayım dedim, çamaşırıma damlattım ama feci yakıyor. Normal mi, kullananlar memnun mu, herhangi bir sakıncası var mıdır bebeğe?
Glnrskr mutlubibekleyis Benim doktorum önermemişti. Normal olan hormonal dengeni bozmaya gerek yok demişti. Kardeşimde hemşire oda aynı şeyi söyledi. Çevremde kullanan çok kişi var ama ben cesaret edemedim. Onun yerine enfeksiyonu önlemek için kendimi sürekli sıcak tutuyorum, bol su tüketiyorum. İç çamaşırımı gün içerisinde değiştiriyorum bazen iki kere vs oluyor. Her gün ılık duş alıyorum. Çoğu zaman sadece baş aşağısını yıkıyorum.Uzun zamandır enfeksiyon olmadım.
Nime07 mutlubibekleyis Defne Nuka marka kullanıyorum çok memnunum. bi önceki gebeliğimde de kullanmıştım. Çok damlatırsan yakar. 1-2 damla ideal
BeyzaUstun Beni ilk zamanlar yara bile yaptı biraz fazla damlatmışım🤭ama şimdi 1-2 damla damlatıyorum sanırım sizde biraz fazla damlatmışsınız
bahadircocugum Kötü kokulari da önlüyor. Iyi bir marka alirsaniz gayet güzel bisey. Ben unutuyorum damlatmayi sık sık degistirdigim icin
mutlubibekleyis Glnrskr Doktoruma soramadım henüz kontrol vaktim gelmedi fakat iki gün kullandım aylardır çamaşırımda gördüğüm akıntıyı görmedim iki gündür şok oldum aslında. Tabi ondan mıdır değil midir bilmiyorum ama işte. Yine de doktoruma sorayım.
Bir_nazenin01 Merhaba ben kullanıyorum 1 damla yetiyor çamaşırı hava kandırıp giyerseniz yakmayacaktır ve enfeksiyona kokuya çok iyi geliyor
sariniz13 mutlubibekleyis bende kullanıyorum ama enfeksiyon için değil güzel koksun diye 😂bi zararı yok demişti doktorum ve yakmasıda normal
sariniz13 mutlubibekleyis evet evet öyle baya mentollü yani hatta dün pazara gittim 10 da akşam 7-8 gibiydi hala mis gibi koku geliyordu