Emcoysss Kızlar ellerim çok uyuşuyor uyutmuyor bazen Telefonla da yazarken oynarken zor oluyor hatta yemek yerken kaşığı bile bırakıyorum tutamıyorum doktor a dedim ama normal karşıladı :( bende el egzersizi yapıyorum ama olmuyor fark Tavsiyesi olan var mı
Htc_brt Emcoysss Bende 38 haftalığım aynısını yaşıyorum maalesef özellikle sağ elimde daha çok oluyor uyuşma doktora sorduğumda normal olduğunu söyledi magnezyum verdi
birLinaannesi Emcoysss aynısını yaşıyorum bende 38. Haftama girmek üzereyim. 36 dan beri sinir sıkışması gibi. Magnezyum vermedi mi doktorunuz? Bende pek işe yaramadı ayrı konu😒
aresinannesi1 Emcoysss canım bol su iç günde 2 maden suyu iç ödemden oluyor benim parmaklarım da kapanmıyordu 38+4 üm 1 haftadır su ve maden suyuyla düzeldi
KurabiyeninAnnesi123 Emcoysss Magnezyum takviyesi alıyormsn canm doktorun birsey dedi mi muz ye magnezyum içeriyor iyi gelir
Alyadefne Emcoysss magnezyum kullanmanız gerekiyor benim de sağ elimde ve parmaklarımda sızlama hafif elektik çarpması şeklinde kramplar başladı üstünde durmadım ta kii bir gün sabaha karşı arka baldırıma bir kramp girip beni bas bas bağırtsna kadar..hemen doktoruma söyledim magnezyum yazdı o gün bugündür düzenli içiyorum hiçbir sızlama vs yok çok şükür maşallah ağrılar kalmadı ben magnimore plus kullanıyorum çookk memnunum