Temmuzmucizesi26 Kızlar süreciniz kaç saat sürdü. 39 olduk daha açılmam bile yok içime doğuyor sanki suni olacak gbii ama bebek strese giriyor mu kaç saat sürüyor sonrasında sezeryana döneniniz oldu mu ?
Edaecee Temmuzmucizesi26 öğlen 2 gibi gittim hastaneye sancım yoktu kanamam oldu sadece süni sancı ile 8.30 doğurdum
umrumdadegil Temmuzmucizesi26 11saat suni sonrası sezaryen oldum bebeğim kaldıramadı kalp atışı yavaşladı
Yusufeymenimm Temmuzmucizesi26 perşembe sabah 10 da yatırdılar cuma günü 15.40 da doğmuştu oğlum çok zordu yani 2. Çocuğumu sezeryan oldum tavsiyem kendi sancınızı bekleyin daha kolay diyorlar
Busramom07 Temmuzmucizesi26 saat 16 gibi kontrole polikliniğe gittm giderken minik her zamanki sancılar vardı meğerse doğummuş yatış işleri vs derken 7 yi geçti 9-10 gbi ufaktan suni sancı başlandı 1 saat sonra düzene girince sancım kestiler 1.17 de bebeğim doğdu 🥰
Temmuzmucizesi26 Edaecee maşallah çok hızlı ilerlemiş süreciniz. Peki sancıyı serumla mı yoksa vajinal yoldan mı verdiler ? Birde kanama derken nişanınız mı gelmişti
Temmuzmucizesi26 umrumdadegil işte en çok korktuğum şey sırf bu yüzden direk suni denenmeden sezeryan olmak istiyorum. Daha öncesinde hiç açıklığınız yok muydu ya da suni verildikçe ufakta olsa açılma oldu mu
umrumdadegil Temmuzmucizesi26 1.5 cm açılma ile gittim 3 cm açılma oldu sadece bazıları da hemen açılıyor yani bilemedim dene istersen
Temmuzmucizesi26 Yusufeymenimm kendi sancım gelmeyecek gibi ya 39 oldum açılmam bile yok ağrım sızım yok o yüzden suni gibi geliyor bana sa 1 haftam kaldı doğuma devlette suniyi deniyor gelmezse sezeryane dönüyor o yüzden ne yapıcam bilmiyorum ama bana kalsa sezeryan derim suni denemektense resmen kaç saat beklemişsiniz ve bebek zorla getirilmeye çalışılıyor benim görüşüm sunide..
Maryhoney Temmuzmucizesi26 40 olcam yarın kontrole gidicem benimde sancım yok hafif kasık ağrılarım var suniye alabilirler 😢
Denizhira15 Carsamba aksam yatisim oldu 1 cm aciklikla cuma 23 .28 dogdu bebis cok zor bir surecti benim icin
Temmuzmucizesi26 Denizhira15 ne kadar uzun sürmüş gerçekten ya 😔 bende bundan korkuyorum işte keşke zorlamasalar sezeryan deseler bana da
Temmuzmucizesi26 Maryhoney açılmanız var mı peki. Benimde suni yolu gözüktü gibi ve hiç istemiyorum sezeryan yapsalar daha iyi diyorum