tzeanneck Kızlar 20. Haftadayım çok kötü bir şekilde midem yanıyor çocuğun saçından tüyünden diyolar ne kadar doğru sizce bu ya
mom_42 tzeanneck vallahi 9 ay boyunca kustum deli gibi midem yanıyordu doğuma gitmeden 1 gün öncesi gaviscon şurubu kafama dikerek içiyordum öyle kötüydü kızım doğduğunda simsiyah gür bi saçı vardı kusmalarım ve mide yanmalarım boşuna değilmiş 😁
Sumeyyeky tzeanneck baş geliş döndüğün beri mide yanmam daha da arttı , saçıyla hiç bir ilgisi yok tabii ki
Karahaninannesi tzeanneck alakası yok asırı mide yanması cektım doguma kadar bebeğim kel doğdu. Bebek yukarı cıktıkca mide yer degıstırdıgı organlar mıdeye baskı yaptıgı ıcın yanma bulantı vs. Olusuyor. Yanı sac mac hurafe tamamemn :)
Reyreyyyy tzeanneck rennie duo kafama dikiyorum 30. Haftamdayim 3 aydir deli gibi mide yanmasi cekiyorum doguma kadar da sürecek gibi onceden süt falan ise yariyodu su an onlarda ise yaramiyo rennie duo ennn guzeli ya da gaviscon cok gecmisler olsun guzel annemiz
tzeanneck mom_42 acaba denk gelme mi ya mideye baskı olmasından da kaynaklıdır doktoruma da soracağım ama dayanılmayacak kadar yanıyor midem ağzımdan alev çıkacak gibi resmen
aysegulalatas @tzeanneck bu ben ya resmen beni anlatmışsınız ağzımı açsam sanki ejderha gibi alev çıkıcak gibi hissediyorum yoğurt yiyorum süt içiyorum biraz hafifliyo sonra yine aynı ufak bir şey yesem de mide yanması oluyo hemen acaba saçmı yoksa yediklerimizle alakalımı çözemedim🤷♀️
minnos1mom Benim de aşırı yanıyor , bende saçtan dolayı diye duymuştum merak ediyorum saçlı mı acaba diye , ama şunu söyleyeyim kızlar hangi gün turşu yersem acı yersem salçalı yemek yersem o gün yanıyor bunları yetmediğimde hiç yanmıyor
tzeanneck Yediklerimden kaynaklı mı dedim yok dikkat ediyorum günlerdir yine aynı yine aynı bebeğin pozisyonundan büyük ihtimalle ve geçirmiyor hiçbişey ilaç kullanmak da istemiyorum
Gulluuuuu tzeanneck öyle bir şey yok doktora sordum güldü hatta bana midem çok kötü dayanamıyorum diyede hap verdi