Merve_3351 Haftadayım daha dönmedı doktor 37 ye kdr bakalım sonrası bi ihtimal döner dönmesse sezeryan dedi🫤
Emcoysss Merve_3351 benimde dönmedi 37+6 bundan sonra dönermi Allah bilir ama pazartesi dönmezse sezeryan günü belirliycez 😕
Kubranne-9 Merve_3351 32’de tersti. 34’te dönmüştü. Şimdi 37+5 ve hâlâ aynı. Bebek hıçkırığından anlayabilirsiniz aslında. Kalp gibi pıt pıt kasıklarda yani aşağıda atar.
Emcoysss Merve_3351 tuvalet kaçırma çok şıkışma oluyormuş büyük ihtimalle anlarsınız nefes almanız rahatlıyormuş ağırlık daha çok aşağıda kalıyor göbeğin düştü derlermiş
Merve_3351 Emcoysss ya ben suyu falan gelmediği sürece 40 41 e kdr beklerler sanıyordum. İnşallah döner canım
Emcoysss Merve_3351 bende öyle düşündüm neden beklemiyoruz doktorlar direk sezeryan diyorlar diye bi tanıdığım bebeğin kilosu 4 ü geçerse yine sezeryan olursun zaten dedi
Merve_3351 Emcoysss o zaman kilo takibiyke beklemek lazım değilmi. l bana 3 veya 3 bycuk kilo doğar bebek 1 hazirana kadr zamanimin var demişti dönerse yani
Merve_3351 beyhan3678 normalde erken doğum riskim vardı yatiyordum sadece yatma yürüyüş yap dedi önerdignz birsey varmi