Anne2509 iremd-1798 yorumlarınız sayesinde üzülmeyi bıraktım hepinize teşekkür ederiiimmm içimi rahatlatıp beni bu panik halinden kurtardığınız için🥰
iremd-1798 Anne2509 ah siz hep iyi olun üzülmeyin panik yapmayın 🥰 çok güzel günler sizi bekliyor evladınız ile birlikte ☺️
Liyamm1 Anne2509 canini sıkma canim bence kilosu normal bizim bir tanidigimiz 36 haftada dogum yapti kiz’i 2500 kg dogdu ve gayet saglikli çok sükkur 🙏🏻 Her bebek bir degil
Psyche Anne2509 ben de 33+3 um, benim de 10 günde 100 gr almış, normalde 10 günde 250-300 gr alıyordu. Ben de çok gerildim, neden bebeğin gelişimi yavaşladı diye. 2 kg bizim kız, umarım sizinki de benimki de gelişmeye devam eder.
Anne2509 Psyche evet insan ister istemez geriliyor ama rahat olun sizin de benim de doğumuna daha var gelişmeye devam edecekler sağlıkla kavuşacağız bebeklerimize
Yigit_Yagiz_Moms Anne2509 aynen öyle valla oğlum minicikti ama canavar gibiydi🤣 hemen göğsümü emmeye başladı hiç bir sıkıntı çekmedik şükür dediğiniz gibi akciğerleri gelişmişse küvöze girmez zaten 37. Haftada gelişmiş oluyor
123bebek-21 Anne2509 39+4 de hayır girmedi o kilo normal kabul edilen bir kilo 2500 de bile girmez eğer nefes problemi olmazsa
Aerithma Anne2509 bence çok az değil. Eltim 2700 ile 40.haftada doğum yaptı. Kızı gayet sağlıklı şu an. Bence bebek sağlıklıysa endişe etmeyin.
sedaugur1 Anne2509 ben de aynı durumu yaşıyorum 35.haftalardaym ama kilosu istediğim gibi artmıyor. Canımı da sıkmıyor değilim
Anne2509 sedaugur1 ben bugün yine gittim 1 haftada 150 gr almış ama doktor yine minik dedi ama internetten bakıyorum kilosu normal görünüyor bu haftalar için.valla anlayamadım ama takılmıyorum yani artık illa çok kilolu olmasına gerek yok sağlığı yerindeymiş her şeyi iyi çok şükür. sizde takılmayın sağlıklı beslenin o gereken kiloyu alacaktır 😊
Meyranas Anne2509 çocuğun gelişimi anneyle babaya da bağlı Doktor’un bunu demedimi ki bnm ki iri bebek diye perinatoloji ye yönlendirilmiştim eşimle benm doğım kilomu sordu hani ailemizin kaç kilo çocuklar dünyaya getirdiğini oğlum gelişim konusunda bna çekmiş mesela doktor öyle söylemişti doğdu yine aynı bnm gibi gelişimi annem diyor aynı senin gibi diyor bi fark yok kaynanam 1 kilo bile değilmiş eşimi doğurduğunda çocukları hep aynı bnm annemde hep iri bebek dünyaya getirmiş et tavuk badem felan ye bunlar bebeğe kilo aldırıyor ama yani kafana takma sağlıklı dünyaya gelmesi önemli bide başka doktora git emin ol farklı şeyler söyler bazıları korkutma konusunda bir numara bnm oğlımun sarılığı yükselmişti doğduğunda ölcek bu demişti sarılıktan bebek mi ölürmüş pandemiden dolayı herkes sistem üzerinden mezun oldu ne dediklerini bilmiyorlar şuan gebeyim hani bi doktora bağlı kalmam hep farklı farklı giderim denerim hepside ayrı laf söyler
Anne2509 Meyranas yok doktorum zaten bebeğin gelişimi kötü falan gibi korkutacak şeyler söylemiyor sadece haftasına göre minyon olduğunu kilosunun biraz geriden gittiğini söylüyor. Ben ilk başta duyunca biraz kafaya takmıştım ama geçen haftaydı o. Bu hafta da 150 gr almış zaten çok şükür
Aysunsahra Anne2509 39 da doğdu kızım.2900 çokta sağlıklıydı. Doğduktan sonra anne sütü filan ayda 1.5 kilo aldı. Daha 2-3 hafta vaktiniz de var doğuma kadar. Bence geride değil