Mrvklc16 Eşim devlet hastanesinde doğum yaparsın özel pahalı diyor devlet hastanesinde doğuran varmı? Deneyimleri nasıl? Doktor öneriside alabilirim 🙂
Meralkosar Mrvklc16 şehir hastanesine gidiyorum 27 haftamda özelden geçtim memnunum 3. Sezaryen olucam
Minimidilli Doruk hastaneleri doğum ücretleri fazla değil tabi bütçenizi bilemem ama diğer hastanelere nazaran baya uygun fiyatlı
birLinaannesi Minimidilli doruk Nilüfer için geçerli değil bu dediğiniz. Doruk içinde en yüksek mevla nilüfer şubesinde yeni olduğu için. Yıldırım şubesi evet dediğiniz gibi baya uygun diğer hastanelere nazaran. Kendim yıldırım şubesindeyim 9 aydır o yüzden biliyorum.
birLinaannesi Mrvklc16 ben 18 ödeyeceğim.. baştan beri takipli olduğum için. Zamlarla birlikte kaç para oldu pek bilgim yok açıkçası
Meralkosar Mrvklc16 demet haytoğlu canım gidersen memnun kalırsın özelden yeni geçti şehir hastanesine
Mrvklc16 Emferr doğuma kendi doktorunuz mu giriyor yoksa o gün kim varsa o mu giriyor birde çok şikayet gördüm internette o yüzden tedirginim açıkcası