Aylin969696 Ben perinatolog randevusu almıştım doktorum öyle istemişti hatta Bitlis’te yaşıyoruz burda yok diye Batman’a gidip yaptırdık detayliyi 😊
_Eliffm merhabamelek doktorum bana önceligimiz perinatoloji ama sıra bulamiyosan radyolojide olur demişti son birkaç gün kala develtten perinotolojiden zorla bulmuştum sırayi
Maviii_98 merhabamelek doktorum bu konuda bana Bi bilgi vermedi kendim araştırdım. İkisininde alanı güzelmiş diye duydum. Ben özelde radyoloji uzmanına gittim ve doktorumdan çok memnun kaldım. Herşeyiyle öğrendik 45 dk sürdüç
Becem merveoflu siyah beyaz mı baktılar sizinde ben perinatalojiye gittim ve hep siyah beyaz baktı renkli hiç bakmadı ve göbek dokularımdan dolayı net göremediği için foto bile veremdiler üzücü oldu benim için
merveoflu Becem ben özel bir klinikte yaptırdım . CD e görüntülerimizin hepsi işlendi . A5 kağıda renkli ultrason görüntülerimiz verildi . Raporumuz aynı şekilde verildi . Ve uygundu diğer özellere nazaran yaptırdığımız yer 1600 tl .
Acelyapova Doktorumun bilgisiyle kesinlikle perinataloji uzmani olmali radyoloji uzmani degil demisti
merveoflu Becem evet İstanbul Avrupa yakasında Hekimoğlu görüntülüme merkezinde 1600 tl verdik. Çok memnun kaldık 🌸
Sevilcey merveoflu p.tesiye bende oraya randevu aldm aç tok FarkederMi onlara sormayi unuttm Cıkolatada yiyimmi 😀
merveoflu Sevilcey aç tok fark etmiyor ben tok gittim 😊 girmeden önce biraz çikolata yedim 😅 güzel haberler alırsınız inşallah sizde 🌸