Denniiizz Kendinizi korkutmayın korkulacak birşey yok, bir iki saniye süren birşey zaten ama doktor muayene ederken rahat olun kasmayın kendinizi
orkide123p3t 4ysegulec cinsel ilişki gibi düşün korkma çeneni rahat bıraktığında rahmini de rahat bırakırsın ben iki kez oldum ilkinde çok az acıdı hemen geçti ve ikinci de o kadar bile acımadı benim enfeksiyonum var senin yoksa belki hiç acımaz unutma çeneyi rahat bırakıyoruz
Sevilc 4ysegulec kolay hiç merak etmeyin iki üç saniyelik bir şey o an acıdı bitti ama sonra ağrım oldu benim kemiğin çok dar normal doğum yapamazsın dedi belki de kemiğim dar olduğu için ağrım olmuştur herkeste olmayabilir
Lavinya21 4ysegulec doktordan doktora değişiyor galiba ben 31. Haftamdayim artık 3 haftada bir gel dedi ve 31 den sonra her muayeneye gelişinde çatı muayenesi yapicaz dedi
4ysegulec Lavinya21 Allah Allaah niye öyle erken başlamış genelde en erken 36. Haftada yapıyorlar. Çatı muayenesi doğumuda tetikleyebilirmiş bir de sizin başka durumunuz mu var erken doğum vs.
Esrackc 4ysegulec doktor 2 parmağıyla saniyelik şekilde bakıyor gerçekten kendinizi rahat bırakırsanız hissetmiyorsunuz bile. Şunu düşünün o bebeği yaparken ilişkiye girerken daha da korkmamız lazım daha çok acıması lazım o zaman sonuçta daha büyük bişey 🤭 2 parmak nedir ki 🤭
Lavinya21 4ysegulec ay 3 haftada bir yazmışım 2 haftada bir olacaktı . Evet enfeksiyondan dolayı erken doğum riskimde var
4ysegulec Lavinya21 Çok mu fazla? Bende de bekarkende vardı çünkü şimdi de var hiç erken doğum riski falan vermediler az olduğundan mı acaba
Lavinya21 4ysegulec bende çok var idrat kültürüm sürekli yüksek çıkıyor bekarken soğan kürü ve dut suyu içiyordum azalirdi ama şimdi gebeliğimin başından beri cok ve bitmiyor
Nur8948 Lavinya21 dut kürü hamilelikle içilmiyor değil mi? Bir de sizin enfeksiyon belirtileriniz nedir ? Ağrı sızı yanma vs var mı
Lavinya21 Nur8948 hamilelikte kesinlikle icilmiyor çok şekerli daha doğrusu fazlasıyla tatlı olduğu için anne ve bebeğe zararlı benim sürekli idrarda kan sarı ve yeşil akıntı ağrı ve kasılmalarımdan dolayı hastaneye gitmeyene kadar kendime gelemiyorum
Nur8948 Lavinya21 hmm anladım çok geçmiş olsun 🥺 bazıları belirtisiz oluyor diyorlar da ondan sordum. Doktorum mutlaka yan etki olur olursa dedi. Bende 31 +3 üm de son zamanlar dikkat etmek gerekiyormuş ondan sordum teşekkür ederim 💐
Lavinya21 Nur8948 bende 31+2 yım hergün o günü de atlatabilmek için dua ediyorum bari 37yi görsem tamam
Nur8948 Lavinya21 görürsünüz Allah’ın izniyle hiç üzülmeyin. Onun da ilacı var enfeksiyon için bebeğe zararı yok hiç kafanızı yormayın herşeyin hayırlısı yeterki sağlıkla gelsin bebişler 💐🧡 sizin de öyle olacak. O zaman siz de Haziran’da doğum yapacaksınız değil mi?
incim2306 Doktor iki parmağıyla yoklayı bırakıyor mu sadece ?? E bu nasıl doğumu tetikliyor o kadar insan ilişkiye girmeye devam ediyor sona kadar
Kbractn incim2306 doğumu tetikleme olayı doğru değil. Ben üç dört kez yaptırmak durumunda kaldım açılma kontrol edilmişti. 39+2 deyim doğumu tetiklese şimdiye gelirdi 😂😂
4ysegulec incim2306 Herkesim beden yapısı farklı ve doktorunuzun el ayarıda önemli. Araştırdığım kadarıyla birçok, “tetikler” diyen kadın doğumcu da var “tetiklemez diyende” şüpheli yani.
4ysegulec Kbractn Herkesin beden yapısı ve her doktorun kontrol etme şekli farklı işte bazıları düşman gibi davrandığından tetikleyebiliyormuş.😂