Jasminegms Merhaba özel bir soru sormak istiyorum normal doğumda vajinada genişleme oluyor eskisi gibi olmuyor gibi söylemler var 34 haftalık hamileyim bu konuda bilgilendirirmisiniz herhangi bir fark oluyormu en ufak bile
fadiyee Jasminegms kişiden kişiye değişen bir şey olduğunu düşünüyorum ben öyle bi sorun yasamadım bi fark yok
merve_alan04 Jasminegms cnm 3 normal doğum yaptım öyle bi sorunum olmadı hiç şu an 4 e hamileyim hala ilişkide sorunumuz yok
meeese Jasminegms ilk zamanlar biraz bol gibi hissediyorsun ama zamanla toparlıyorsun eski haline dönüyor. Kegel egzersizleri yaparak eski haline daha kolay gelecektir.
Jasminegms fadiyee Bu durum beni gerçekten korkuttu ama daraltma ameliyatları varmıs sanırım dogum esnasında yapılıyor
Jasminegms merve_alan04 ya biraz korkuttular kocaman bebek cıkıcak eskisi gibi olmuycak vs bende normal dogum yapmak istiyorum ama kocamıda cok seviyorum
ZeyHus33 Jasminegms 2 normal doğum yaptm 3 uncuyude yapacam hiç öyle bişi olmadı bende duymuştum ilk cocukta ama yok yanls bilgi veriyorlar veya Kişiden kişiye değişiyor bilemiyorm
prens_prenses_annesi Jasminegms 2. Normal dogumumu yapicam bn oyle bisy yasamadim zaten 40 in cikana kadar rahim kendini toparliyo orasi sanciyla acilan sanci bittikten sonra kapanan birsey birde dikis atiyolar bn iliskiye girdimde cok zorlanmistim bile eskisinden dha dardi elinde bi yara acikligi farzet o zaman gectikce kapanirmi yoksa oylrmi kalir vajinada onun gibi