YeniGelinMeselesi Annelik_yolunda bir bildiğim bebek doğunca doğum belgesiyle sgk ya gittiğinizde süt ve babalık parası yatıyor 800 falan sanırım ayrıntılı araştırmadım ama çevremden duydum hep 🙏🏼
xhbgns Annelik_yolunda Turk vatandasi degilsen olabilir ama vatabdassan cok zor 😂 Dogumdan sonra da ilk cocuksa eger bir paket bez alirsin diye komik bir rakam veriyorlar onun icin de gidip basvurman falan lazim emzirme parasini otomatik yatiriyor hesabina ya da pttye ama tam meblag hatirlamiyorum yaklasik 850 tl gibi bir sey yatmisti bana
Momseyda Annelik_yolunda 28. Haftadan sonra sağlık ocağındaki ebeler bir kağıt verdi belediyeden süt parası kartı aldım 450 tl var içinde , bir de hoşgeldin bebek çantası veriliyormuş içinde bebek bakım malzemeleri varmış başvuru yaptım güncelleme var dediler henüz gelmedi :)
sanem_harun Benim bildiğim hamilelere herhangi bir yardım yok. Ama doğumdan sonra devlet sanırım. İlk çocuk ta 300 tl 2. Sinde 400 tl ve 3.sunde 600 tl veriyor. Ve ayrıca süt parasını alıyorsun . Başka var mı bilmiyorum.