Sinerjik Kızlar bat 30 ama regl agrilarim yavas yavas geliyo sanirim. Bu ay bazi bitki caylari icicem pkosum. Kivircik nane Hayit Aslanpencesi Meryem ana Bu üçünden hangisinden daha iyi sonuc aldiniz veya alanlari duydunuz? LH imi biraz dusurmem gerek :((
bahocum Sinerjik ben aslan pençesi ve ahududu yaprağı çayı içmiştim. Ama dönüşümlü öneriyorlar yaşadığım ülkede. Regl olduktan ilk gün itibariyle 14 gün ahududu yaprağı çayı, diğer 14 gün aslan pençesi içtim. 5 ay denemiştik olmadı çaylara başladıktan sonra 2. Ayında hamile kaldım ama tabi çayların ne kadar etkisi var bilmiyorum denemekte fayda var ☺️ bir de eşim de her sabah polen yemişti 2 tatlı kaşığı
YesimAykut Arslan_ummu adet olduktan sonra içtim günde 1 çay kaşığı bir bardak sıcak suya koydum o şekilde, süzgeçli kaşığıma koydum, şeker atmadım
bahocum Sinerjik pcos’um veya herhangi bir jinekolojik bir problemim yoktu. Ahududu yaprağı çayı normalde de adet döngülerini düzene sokmak ve regl ağrılarını azaltmak için kullanılıyor. Onun haricinde vücutta östrojen hormonu gibi davrandığı için yumurtanın olgunlaşmasını destekliyor. Rahimdeki kan akışını arttırıyor
_Eliffm Sinerjik instagramda güzellik hemşiresi diye bi kadın var o yeni ürün çıkardı birkaç ay oluyi içinde bunlarin hepsi var trentyoldan da yorumlara bakabilirsiniz ürünün yorumlarına ben 2 sendir takip ediyorum güvenirligine inaniyorum
Sinerjik _Eliffm takip ediyorum seviyorum o kadini da. Macununu aldim sonra icinde ne var belki bir ot iyilestirirken digeri kotulestirir diye kargodayken iptal ettim siz denedjniz mi
Sinerjik Nur2025 11.guvendigim bir doktor yuksek olduğunu söyledi. Kilo problemim nerdeyse yok. Adet duzensizligim başladı 2 3 aydir
_Eliffm Sinerjik deneyecektim ama o ay hamile olduğumu ögrendim baya araştırdım içindeki ürünleri zararlı bir şey göremedim alacaktım yani