0668 Kızlar merhaba kan verdim B12 dusuk geldi sınırdan ,normalde bukadar değildi hamileyim 18 haftalik bebeğe zarar verirmi kontörülumede daha var siz ce ne yapmam lazım d vitamini magnezyum kan ilaci kullanıyorum
Glsm-ktl1 0668 b12 eksikse mutlaka tamamla derim benim eltimin b12si çok düşükmüş ve bebeğine hiç geçmemiş çocuk nöbet geçirir gibi hareketleri vardı çok uğraştılar sebebini bulmak için b12 depoları boş olduğu içinmiş annenin b12 düşük olunca çocuk yararlanamamış hem şimdi hem doğumundan sonra mutlaka tamamla derim
Beybun_29 0668 bebeğe değil sende zararı oluyor uyku halsizlik yapio. Gebelikten önce aşı oluyordum B12 için geçen sene aşı fayda etmedi kendilinden düzeldi sonra yine düştü gebelik başlangıçinda iğne tekrar başladım gebe oldumu öğrendim gebelik boyunca hep düşüktu 35 haftalım hala düşük vitamin demir eksikliği b12 bunlar zaman zaman düşük olabilir insan da besinlerle duzeltebilirsin sağlıklı beslenerek
Denizz6161 0668 bana doktorum iğne yzdı haftada 1 vuruldum yükseldi şimdi 2 haftada bir devam edecem kaç çıktı sizin B12
Beybun_29 Glsm-ktl1 kanka abartmadan mi 10 kadından 8 yada 9 tanesinin B12 düşük oluyor hele gebelikte B12 zaten düşüyor vitamin eksikliği demir eksikliği bunlar yaşanır sonra düzelir ne nöbet geçirmesi yıllardir aşısını kullaniom gram fayda etmio bazen kendi kendine duzelio bazen düşüyor aşı olacak kadr düşüyor nöbet geçirmek neresinde abartma lütfen daha neler
0668 Beybun_29 valla cnm benimde bi duzelmiyor yine düşük cikmis kontrole gidince doktoruma söyleyim.bi alac falan başlatır herhalde hep oluyor gebe kalamdan oncede boyleydi bi eksikler mutlaka oluyor
0668 Beybun_29 cnm inşallah nobet falan olmaz korktum nbukadar buyuk bsy olacagini düşünmedim hic inşallah kötü bsynolmaz çünkü tam anlamıyla iyi olmuyor cunku
Beybun_29 0668 korkma ya saçmalamış ne nöbeti vitamin eksikliği herkes yaşar sonrs geçer bebekte kalıcı hastalık nöbet yapmaz tabiki
Denizz6161 0668 aa benim 200 civarıydı ona rağmen yazdı siz de sonucu doktorunuza atın bence b12 önemli çünkü randevuyu beklemeyin