Esved00 10 haftalık hamileyim ve dün merdivenden inerken ayağım kaydı ve basamağa oturdum popo üstü bebeğime bir şey olmuş mudur?
Boncukk123 Esved00 kanama lekelenme olmamışsa bsey olmaz Allahın izniyle canım bende 36+5 im bende merdivenden düştüm bir kaç gün önce ayağım takıldı sen sımdı hareket hissetmiyorsun ama lekelenme tarzı ya da çok ağrın olursa hastaneye bir görün
asell13 Esved00 ağrın sancın kanaman yoksa korkma canım lekelenmen varsa hiç bekleme bi kadın doğuma git
Maviii_98 Esved00 haftan çok küçük ben kesinlikle doktora giderdim. İlk haftalar tehlikeli ya biraz. İstersen Bi git görün sende kadın doğum acilden.
Jasminegms Esved00 bende düşmüştüm karnının üstüne düşmediğin sürece bir sıkıntı olmaz lekelenme kanama olmadıgı sürece
Nur1806 Geçmiş olsun herhangi bir kanama ya da ağrı var mı? Yoksa bir şey olmamıştır inşallah. Ama yine de içiniz rahat etmiyorsa doktora gidin
Esved00 Ağrım da kanamam da yok çok şükür. Dün düşmüştüm düştüğüm an mı başlar belirtiler ilerki zaman da mı acaba?