CerenEkin Kızlar merhaba 32 haftalık hamileyim ve yürürken sol dizimin üzerine düştüm, sizce herhangi bir şey olmuş mudur ?
mehtap4925 CerenEkin yok canım inşallah bişi olmamıştır 38 haftalık bende dizlerimin ğstünr düştüm şükür bişi yok ben bide karnımın üstüne kaynar su döktüm hep su topladı bebişler korunaklı yerde
Bbuse12 CerenEkin bendede sandalyede kirilmisti kalcamin ustune dustum sert sekilde cok sukur bisi olmadi
AdaKaranfili CerenEkin ben de o haftalarda düşmüştüm .arabaya binmek isterken.ayagim buzlu yolda kaydı sağıma taraf düştü. İyiki doktora gidiyordum ultrasona girdim herşey yolundaydı.
CerenEkin mehtap4925 okuldaki bir hoca canımı sıktı yok 8 aylık hamileydim, perde takarken düştüm sabah bir şey olmadı akşamına bebek öldü dedi :(
mehtap4925 CerenEkin tövbe Estağfirullah bu hamileye söylenecek şey mi gülüm için rahat olsun istiyorsan hiç düşünme git doktora o yüksekten düşmüş sen yine de git için rahat olsun
CerenEkin mehtap4925 biraz dengesiz biri maalesef… ama şu an çok hareketli tekmelerini ve hareketini hissediyorum bir şey olmuş olsa hissetmezdim herhalde 🥰 aslında tam düşme gibi de olmadı dengemi kaybedince sol dizimin üzerine çöker gibi oldum.
mehtap4925 CerenEkin vallahi aynı şekilde oldu balkona gidiyordum ayağım takıldı dizimin üstüne düştüm kalktım hareketi hissedince oh dedim Allah’a emanetler
CerenEkin mehtap4925 bugün dayanamadım gittim doktoruma, bir sıkıntı olmadığını böyle düşmelerin bir sorun yaratmayacağını söyledi, kanama, su gelmesi vs varsa kork dedi