eceyc314 Minikkus19 isimli hastane çıkışı yaptıracaktım. İsim yüzünden ondan bile vazgeçtim😅 inşallah doğuma kadar veririz karar😊
Minikkus19 eceyc314 inşallah ya benim de kalıcak diye korkuyorum az zamanımız kaldı yetişir mi yetişmez mı belli degil
yildizha Minikkus19 duru ve defne çok güzel isimler ama artık çevrede çoook fazla var. Ben de gebe kalmadan önce duru ismini çok beğeniyordum. Aklımda bir de açelya ismi vardı. Baktım duru çok fazla eğer kız olursa açelya, erkek olursa da göktürk koymaya karar verdik. Henüz cinsiyetimiz belli değil 💕💙
Minikkus19 yildizha evet bende farkındayım çok fazla ama zaten hep aynı isimler dönüyo ben neden farklı isimler göremiyorum ya açelya da çok güzel adıyla yaşasın
Gezenlady Minikkus19 ben iki isme karşıyım bacım bırı ayse der bırı fatma der öyle cocukta şaşırır,en kolayı ayşe mis gibi isim ,benım oglum olcak adı ertuğrul,kızım olsaydı ela yada inci koycaktım,yazdıgın ısımlerin arasında en güzeli duru 👍🏻
Minikkus19 Gezenlady eşim de öyle düşünüyo zaten iki isim olup karışıklığa gerek yok diye tek isim iyidir haklısn Ayşe kayınvalidemin adı sağolsun eltim benden önce davrandı koydu ismini 😂😂Zeynep falan da yine cevremde var çok fazla evet ilk Duru demiştim bende ama soyadımız Uzun Duru uzun cok fazla u oldu gibi geldi o yüzden vazgeçmiştim
Minikkus19 Twinsmom16 zaten kararsızlıgımın sebebi de bu çok var artık hep Lina Defne Duru Zümra bu isimler var farklı olsun derken benim de tamamen kafam karıştı ben de söyle düşündüm o benim kızım Defne benim defnem ve bize özel başkasının ismi beni ilgilendirmez sonuçta herkesın bebeği kendine özeldir bilmiyorum su an öyle düşünüyorum Teşekkür ederim fikir verdiğiniz isimler de çok güzel
Minikkus19 Momseyda düşünmekten beynim yandı ne koyayım hep aynı isimler zaten farklı var mı vallahi ben göremiyorum
yildizha Minikkus19 amin inşallah çok teşekkür ederim. Siz de içinize sinen bir isme karar verirsiniz inşallah
Lara_ Saydığın tüm isimler çok güzel, Lakin örnek olarak. Esilda, Vera, erva , ve hafsa isimleri de çok hoş. 🌼♥️
Demojna mineoksuz11 ben de ikinci kızıma hamileyim. İlk kizimin adı İpek İlay, bu kızım için isim saydım kızıma Aylini seçti Ama yanına ikinci ismi babası koyacak bir türlü koyamadı. 25haftalik olduk bekliyoruz hala
Minikkus19 Demojna ipek tek başına da cok güzel bir isim bence Hafsa İpek, İpek Duru, Hüma İpek de güzel fikir olsun size de
mineoksuz11 Demojna benimde bir kızım daha var Erva onunda ismi 🌸 isimleri çok güzelmiş gerçekten ilay ismini bizde sevdikte sonra en son Defne de karar kıldık ☺️ ama kime söylesem Aylin de çok güzel dediler