Byzarslan bi arada cihan çetine de 8.haftamda gittim riskli gebelik diye hic memnun kalmadim maalesef cok donuk biri geldi bana ve oksapar kan sulandirici igne kullaniyordum birakmami soyledi ama rutin kontrollerimi yapan doktorum birakamazsin dedi neyse igneyi birakmadim devam ettim 12.hafta emine aydin ikili taramami yapti sol damarda çentik var bebege giden kan akimi tam degil oksapar igneye devam arti olarak her aksamda coraspirin agizdan hap iceceksin dedi cihan cetinin tam tersi bir islem yaptik pihtilasmam oldugunu ben biliyordum zaten oyle demesine sasirdim. son adet tarihine gore yapildi ikili taramam bebegim 3 gun geriydi benimde megersem geri degilmis sirt ustu hic yatmadigi icin kisa cikiyormus boyu ☺️ emine hocada tam cikti boyu ve ben ayni zamanda medipol camlicada takipli hastayim direk doktorum aradi sonuclar temiz dedi emine hocada yuz yuze cagiriyor sonucu söylüyor. Emine hoca cıvıl cıvıl bebeğinle konusa konusa bakiyor, burun kemigin ne guzelmis senin ooo ellerinde burdaymis diyor benim bebegin cinsiyeti kapadi doktor dusmani seni gostersene dedi hosuma gitti yaklasimi. Ben sormadan herseyi uzun uzuna anlatti bilgi verdi