Julide92 Merhaba Manisa Merkezdeyim ve temizlik için bayan arıyorum. Eskiden gelen bir arkadaşımız vardı fabrikaya işe başlamış o yüzden sadece pazarları çalışıyormuş 19 mayıs için sözleştik ama fabrika mesai yazarsa gelemem dedi. Çok çaresiz kaldım mayısın 2. Haftası almam lazım. Bildiğiniz tavsiye edeceğiniz var mıdır? Birde fiyatlar hakkında bilgi almak istiyorum
minnosbirkiz Julide92 yaşadığınız yerde armut.com varsa ordan talep oluşturun, her şey detaylı bi şekilde fiyatıyla yazıyor, kaç saat temizlik istediğinize kadar seçiyorsunuz, kaç oda temizlenecek vs, güzel bi uygulama
Julide92 minnosbirkiz bu uygulamayı biliyorum evet ama belki tanıdığı olan varsa daha güvenerek alırım diye düşündüm. En son çare armuttan bulacağım ☺️çok teşekkür ederim 🙏
SmyEsciv Julide92 kaç kişi geldi acaba. İstanbulda ben yarım gün 2 kişi alıyorum 1.600 bazen 1.800 alıyor
Julide92 SmyEsciv 1 kişi tam gün anlaştık 1600 tlye ev küçük diye ama şirket sahibi abla saat 15.30 da 2 bayan daha getirdi işleri bitmiş başka yerde. Son 2 saat 3 abla tamamladı ekstra ücret istemediler.
SmyEsciv Julide92 sanırım yapan kişi çok az sizin orda fiyat gerçekten istanbulla aynı hiç bir fark yok. Ay ne güzel kaç kişi birden pırıl pırıl olmuştur (başak burcu ben 😊)
Julide92 Booksandcats ay ne güzel ya şanslısınız burda gerçekten çok pahalı. Ve bence yavaş yapıyorlar vakit dolsun diye.
Julide92 SmyEsciv Başak burcu olan ben de bu duruma bayıldım zaten 😂 elimde bez ile geziyorum evde hangi dolabğ ellesem gidip parmak izini siliyorum duştan sonra hemen kuruluyorum Her yeri 😂🙈 bizim burda eskiden çok yapan vardı ancak benş. Sürem kısıtlanınca bulamadık hanımlar da uçmuş 2000 tlde kapı açıyorlar. Arkadaşlarım komşularım biz yaparız dediler ama ayıp olur diye reddettim.