turkansahin Kızlar bugün 9+1 im afedersiniz lavaboya gittiğim zaman fark ettim beyaz akinti geliyordu normal mi acaba ?
Deletedmom2232 turkansahin gebelikte olması gereken akıntıdır beyaz akıntı başından itibaren olur ve sonra artar progeston hormonuyla alakalı canım
Aysegul377 turkansahin 36. Haftadayız cnm bnmde sürekli beyaz akıntım geliyor kokusuzsa sorun yok. Bnde telaşlanıyordum.idrar enfeksiyonu da olblr bol su iç
bebekteyaparimkariyerde turkansahin hamile olduğum günden beri var o akıntı normal endişelenme.beyaz peynirimsi bir akıntı.koku ve renkte koyulaşma arkasından gelen kaşıntı falan yoksa normal olması gereken akıntı.
Zhraagk Ben hamile olduğumdan beri beyaz akıntım geliyor canım çok şükür bir sıkıntımda olmadı kan gelirse yada kahverengi akıntı o zaman doktora git derim
turkansahin Zhraagk ya afedersin akintinda koku falan var mi sende?bende yok ama ilk defa bugün böyle bir akıntıyla karşılaştım
Zhraagk turkansahin yok canım he idrar yollarımı üşüttüm iki kere o zaman koku olmuştu o koku kişiden kişiye değişir
Deletedmom2232 turkansahin normal canım gebelik başından itibaren gelir aslında östorojen hormonu arttıkça akıntı artar bu iyi birşey hormon yetersizliği düşüğe neden oluyor akıntı kokusuz olduğu sürece korkma koku varsa enfeksiyon vardır
Deletedmom2232 turkansahin sıkıntı yapma o zaman canım Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
turkansahin Deletedmom2232 Amin insaAllah canimm cumlemizinde sağlıkla kucagina almayı nasip etsin 🤲😘