4ysegulec Kevser_my Ben de hiç belirti yok ya sadece vajina içinde biraz ağrı gibi bir şey var o da kanala yerleşmiş ondan galiba. Sizin belirtileriniz neydi?
Kevser_my 4ysegulec ağrı çok çok şiddetlendi pazar günü suyum azar azar ama su şeklinde geldi ben farketmemişim çünkü hep öyle geliyo doktor dedi bacaklarından incek filan umursamadım ertesi günü kontrolümüz vardı suyum bitti biticekmiş 2 saate doğuma alındım
Busraycdag fermaneva01 evet doğru bende kızımda daguma 1 hafta kala ishal oldum doğuma giderken bile ishaldim
Ecelina2020 Hafsa1134 bacak arasındaki kemikleri mi benim yürüyünce özellikle acayip agryo ve baskı yapiyo dogum habercisi mi daha 28 hafta
Hafsa1134 Ecelina2020 yani o ağrıyla aynımı bilmiyorum benim aşırı ağrıyo yürüşüm bile değişti doktorumu arayıp söylemiştim vajina doğuma hazırlanıyo açılıyor demişti ama sizin erken başlamış bilemiyorum yani doktorunuza mutlaka danışın
zeynepsg fermaneva01 ay ben de bi yerde okudum 2 gün önce ishal oldum. Dün nişanım geldi. 37+2 yiz. Heyecan bastı beni de 🥲
annelik_4 rmysa388_ iki gündür bacak aram çok ağrıyor yatıp kalkınca aglayasim geliyor 34+3 hayırlısı 🥺
07Tugce Bel ağrısı bacak ağrısı vajina batması karnın toplanması sertleşmesi ishal hepsi var ama bebek gelmiyor hala 39+2
Edaecee rmysa388_ 36+2 deyim dün gece çok sancım vardı doktorum doğumun yavaş yavaş başladığını söyledi
Nesli46 rmysa388_ dün mukus gibi ceviz büyüklüğünde sarı bir akıntı geldi sanırım rahim yumuşayınca geliyormuş doğum yaklaşıyor diye 🤷🏻♀️
Dilarademiryurek rmysa388_ 2 ay önce doğum yaptım hiç anlayamadım 40+2 de doğurdum hamilelik boyunca hep ağrım vardı hep bebek toplanıyordu karnımda yataktayken sağa sola zor dönüyordum yürüyemiyordum vajinaya çok baskı yaptığı için normal kontrole diye gittim nst de sancı çıktı yatış verdiler hissetmiyordum da sancıları sabah 5 e doğru suyum geldi 10 saat sancı sonrası doğurdum değişikti 😀😀 ishal yaşamadım ben bir kaç gün önce nişanım gelmişti açıklığım da yoktu
rmysa388_ Dilarademiryurek neye benziyordu nişan acaba bende bişe geldi sancılar başladı ama doktor sancı artınca gel dedi acılmam yok sadece
Defne5338 Hemen hemen hepsi var 38 haftadayim. İshal bacak arası agri vajinal batma. Bi yere toplanma vs. Ama nst sancı cikmadi bakalim bekliyorum. Bi an önce gelse 😅😅
Yesimdeniz Bende 26 haftalık olduk 24+3den beri sancı oluyo bazen ishalde oluyorum normal mi sizce sizlere oldumu şuan bile sancım oluyo ara ara oluyo sancılarım erken doğum ihtimali olabilirmi 5 hamileliğim diğer hamileliklerimde hiç böyle bişey olmadı
fundaerkk1 rmysa388_ ben ishal oldum ve karnım çok gurulduyordu çok hareketliydi ve hafif ağrım vardı ertesi gün doğurdum zaten 😁