tamamdanolmuss Bugün 26 nisan doğum günüm ve 16.haftama girdim. Sağlıkla gel benim minik bebeğim en güzel hediyem sensin 🥹❤️
babysmomy tamamdanolmuss nice mutlu güzel senelere 🌼gelecek sene miniğinizle beraber kutlayın inşallah 🧡
Aymirac tamamdanolmuss nice güzel yaşların olsun bebişinle sevdiklerinle 😍😍. Bende doğum günüm de hamile olduğumu öğrenmiştim🥹🥹
tamamdanolmuss @Nnoktaa bu konunun öneri ile ne alakası var 😂 sürekli konu başlıklarımı öneri olarak değiştiriyorsunuz anlamadım 😂 yeni yaşıma ya da hamileliğim için öneri mi istiyorum insanlardan yok. Sadece paylaşmak istedim
Nnoktaa tamamdanolmuss Her başlığın içeriğin kendine özel etiketi var. Biz moderatörler bunu için varız. Annelerimiz aradıklarını sadece etiket kısmından tek tek de buluyorlar. O yüzden her içerik etikete uygun olmalı. Uygun olmayanları düzeltiyoruz 🌸
tamamdanolmuss Nnoktaa tamam da benim şu an açtığım postun öneriyle ne alakası var onu çözemedim 😂 bi tavsiye isterim bir şey sorarım anlarım ama doğum günüm olduğunu paylaşıyorum arkadaşlarla önerilik bir kısım göremedim
Nnoktaa tamamdanolmuss herhangi bir kategoriye uymayan postların etiketini öneri yapıyoruz. Sistem bu şekilde işliyor. Keyifli forumlar 💐