eda_ygt61 117 kiloyla doğuma gittim günüm bitmişti kilodan dolayı senin etin kaynamaz iltihap yapar enfeksiyon kapar diye takipçi olduğum hastane kabul etmedi araştırma hastanesine gönderdi araştırma hastaneside sezeryanden kalkamazsın etin kaynamaz aynı şeyleri saydı 28 saat suni sancı aldım açılma 1 gram olmadı hamileliğim boyunca hep normal doğuma endekslemistim kendimi ben sesimi cikarmadikca normal dogurayim diye deney faresi gibi stajyerler üstümde deneme yaptılar en son 2 erkek stajyer gelip karnıma dirsekleriyle bastirdilar çocuktan kirt diye ses geldi dememe kalmadi nst aleti deli gibi ötmeye başladı çocuğun kalp atışları 35e kadar düştü. 13.20de sezeryan kararı alındı 13.31de oğlum karsimdaydi. Bacaklarım açılır açılmaz kalktım sedyeden çok şükür kendi isimide kendim yaptım hep. 12 günlük olduk bugün elhamdülillah dikislerdede dışarıdan görünen birsey yok. Hatta beni öyle gören baş ebenin kurduğu cümleyi unutamıyorum “biz sana boşuna eziyet ettik desene hakkını helal et” dedi kadın beni yürürken gördüğünde. Ameliyatimin 3üncü saatinde dışarıya sigara içmeye indim eşimle düşün. Bebeğin için senin için en doğrusu hangisiyse bırak o olsun inat etme illa normal dogurucam diye.