tatlibebegim_ 3 cm açıklığım varmış suni istemedim kendi sancımla doğurmayı bekliyorum kaç saate olur ya şimdi bile dayanamıyorum 🥹
BuseBora tatlibebegim_ ilk bebek ise uzun sürer genelde Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin kardeş
1H1Smomyloading tatlibebegim_ bilmediğimden soruyorum suni sancıyla daha mı erken doğuyor çocuk? Allah yardımcın olsun bu arada rabbim kolaylıkla kısa sürede doğurmayı nasip etsin
Rahsanakn Benim ilk gebelikte 4cm acilmam vardı kendi sancimla 10 saat bekledim malesef sancı çeke çeke
mamy_54 1H1Smomyloading bence erken doğmuyor öğlen 2 de suni sancı vermişlerdi akşam 10 a kadar ve normal ağrıdan daha çok acı verici
MorKelebek54 tatlibebegim_ korkma kuzum hayirlisiyla hizli ilerlicek insallah ☺️☺️ guzel dusun guzel ilerlesin tamam mi☺️ sakin ama sakin ben yapamiyorum edemiyorum deme sen annesin artik bebegine kavusuyosun cok cok az kaldi belki bi kac saat sonra kucağında olcak belki sabah onun aglamasi ile uyancaksin 🥹🥹 o yuzden oes etme yaoabilcegini dusun gusel seyler düşün sancilarim geksiginde nefes slil ver ama sakın hizli alil verme tansiyonun düşer. Yavaş yavas nefes al ver tamam mi
1H1Smomyloading mamy_54 açıklığı varmış normal doğumu başlamış neden suni vermek istemişler ki arkadaşa o halde ben acaba erken doğumu oluyor ondan mı diye düşündüm
06gultekinbebek @“Lina-” benim de 3 cm di açıklığım gittiğimde ilk bebeğimde korkmayın Allah yardım ediyor bol bol dua edin 4 saatte doğdu kızım birden geliyor ummadığınız anda yarın ögleni hatta akşamı bulur dediler bana ama öyle olmadı doktor bile şaşırdı 🙂
Tba_bzkrt28 tatlibebegim_ suni sancıyla 0 açıklıkla 18 saat sancı Çektim normal sancı suni sancıya göre daha iyi ama suni sancı çok berbat bişey kendi sancın daha iyidir herhalde
tatlibebegim_ Ay kızlar çok kötüyüm kaç saatie daha 1 cm açılma ile 4 cm olmuş sabaha kadar bekleticez dediler
ebruus tatlibebegim_ eger karsi degilsen epidural iste 5-6 cmden sonra vicut rahatliyo hemen acilio bende oyle oldu yine aynisini yapicam
MorKelebek54 tatlibebegim_ ya kiyamam simdi aklima geldim sana yazayim diye girdim biliyon mu☺️ aklima tskildin nasilsin suan ne durumdasin sancilarim aciklgin nasil ne durumda
tatlibebegim_ Rabiaykt evett ilk ve son olcak sanırım bida düşünmüyorum bebek🫣çok kötü sancılar bu saate kadar 1 cm açıldıysa
yeni-annelik tatlibebegim_ Allah yardım etsin size umarım bir avazda kucağınıza alırsınız yavrunuzu benimde ilk gebeliğim sancılar nasıl oluyor çok merak ediyorum umarım bende normal doğum yaparım 🙏🏻
Nur3955 tatlibebegim_ ☺️ hayırlsıı olsun oncelikle bebişini kucağına almışssın analı babalı büyütsün her doğumumda aynısını söylüyorum hatta en sonunda bir daha düşünüyorum dersem beni tokatlayın demiştim şuan gene hamileyim 😂 ama emin ol ki dikişte iyileşince hiçbir acıyı hatırlamıyorsun rabbim unutturuyor sanki tekrardan cesaretleniyorsun zaman geçtikçe ☺️
tatlibebegim_ MorKelebek54 akşam saat 10dan beri 4e kadar 1 cm olmuş ya o kadar sancıya rağmen şimdide kanama geliyor baya normal dediler sabaha kadar bekliyceklerini söylediler dayanacak gücüm kalmadı vallahi sezeryana alsalar diyorum artık bian önce😢
MorKelebek54 tatlibebegim_ kuzum maalesef senin isteginle ilerlemiyo sezeryan olayi. Maddi durumunuzu bilmiykrum tabiki ama keske ozele gitseydiniz gerci biyle olcagini nerden bilcektin ki 🤷🏻♀️ saat 10 dan beri 1 cm aciklik olmasi cok cok dusuk. Sanci olmasina ragmen bide. Devlette de hemen almiyolar sezeryana illa hastanin agzina edecekler afedersin… ama oyle yani ayni olay yengeminde basina geldi maalesef 2 gun sanci cektirdiler suni sanci verdiler kendi sancisi dahi yoktu. En son sezeryana aldilar. Buyuk ihtimalle seni sabah 8 9 gini bence sezeryana alirlar nobet degisimi olcak ya o zaman alirler belki yeni gelen doktor alabilir bence