Muzikci Kızlar nevresim takımı ve yan korumalık olayını nasıl çözdünüz ben instagramdan bakındım biraz da 380 gibi bi fiyat çıkardılar hemen almiyim biraz araştırayım dedim biraz fazla geldi bana da normal mi siz naptınız ?
SeymaYldrmAkpunar Muzikci Ben beşik aldığımda yanında verdiler korumalıkları Ben ayrıyetten çarşaf nevresim aldım instagram da düğüm yastık diye bir sayfa var orda da korumalık yaptırcam nevresim çarşafa uyumlu 💃
Crnn3871 Muzikci aslında normal hemen hemen her marka aynı fiyatta hersey dahil olduğu için içinde yastık yorgan vs. Inst bi tıpış tıpış sayfasına bak istersen pierre cardin 380 tl olan 229 a düşmüştü ben aldım çok da güzel canım
Calasun Muzikci gitti gidiyor , n11 re falan bak derim ayni urunleri daha uyguna satiyorlar bende cok arastirdim ki size cok ucuk fiyat vermisler ben 180 ne buldum ama gec teslim yapiordu oda gitti gidiyordan aldim
Figen40 Ben yorgancıya diktir dim. Gittim kumaş beğendim bu zigzaglı yıldızlı falan olanlardan aldım metresi 20 TLye 6 metre. Hem nevresim takımı hem yan korumalıkları diktirdim. 50 TL de diktirmesi tuttu.
Edssm Babynest yapan sayfalar 200 gibi bi fiyata dikiyor hemde kendi zevkine göre kumaş seçme imkanın var ben öyle yapmayı düşünüyorum
Alyamom35 Muzikci bende şimdi onu araştırıyordum. Ben hareketsiz ürünleri tercih ediyorum genelde ama 🤭 e-minico.com diye bi Site var 65 tl fiyatı . Hiç alışveriş yapmadım. ona bakıyordum. Piyasa fiyatları biraz yüksek.
Smye Muzikci poplin kumaş al canım 15 17 lira arası metresi 30 yada 40 arası da dikiyorlar çok çok ucuza geldi valla
NilayM Ben de funna babynin princess uyku setini aldım.Henüz kullanmadım fakat kumaşları çok güzel.Kenar korumalıkları fermuarlı çıkarılıp yıkanabiliyor.Bakmanızı tavsiye ederim :) Aynı setin fon perdesi,cibinliği ve alt açmasını da sipariş verdim.Ancak daha gelmediği için inceleme fırsatım olmadı.