poayeduf Canlarim yrn sezaryana giriyorum tam 35 haftaligim cok endiseliyim kuveze girmesinden 35 haftalik doguran annenlerim az konusalim
Sevcan62 poayeduf 34 haftalıkken kız kardeşim doğdu çok sağlıklı ve kocaman bir kız içinizi ferah tutun neden 35. Haftada doğuruyorsunuz
Limonlukekkk poayeduf dun arkadaşımın bebeğini görmeye gittim 33 haftalık doğmuştu maşallah turp gibi tam bi canavar 😂❤️❤️
BabyAta poayeduf 35+4 te doğurdum ama 34. Haftada erken doğum önleyici ilaç kullandım ve bebek için iki tane ciğer geliştirici iğne yaptılar. Bebek 35. Haftaya kadar dayandı acil sezeryana alındım çok şükür bebekte bende iyiyim ❤️❤️
poayeduf Sevcan62 gercektenmi suan icimi cok rahtlattin cnm cocuk cok kasildigi icin birde assagi baya yuklenmis doktor alalim bunu dedi
Sevcan62 poayeduf Kardeşim küvezde iki hafta kaldı ama kordon dolanması vardı nefessiz kalmıştı sizde öyle bir durum olmadığı için koymayabilirler küveze
Melliisaa poayeduf benimde bebeğim sanki çok aşağıda yarın kontrol var soracağım doktora birde yemekten sonra aşırı şişiyor sizin de öyle miydi
aresinannesi1 poayeduf istersen başka bir doktora daha danış yani kasılmalar o haftalar çok normal benim 33. Haftada başladı kasılmalar suan 38 olduk
Bbuse12 poayeduf benimde ayni oyle 33. Haftadan beri kilosuda onde ikinci gebeligim sezeryan olacak doktorum bana adalat verdi oda ise yaramiyor artik yarin benimde kontrol gunum bende korkuyorum 36 da alabiliriz demisti suan 35+3 uz
poayeduf Bbuse12 rabbim sizinde bebeginizde hakkinda hayirlisini versin saglikli sihatli bir sekilde kavusun aminn
ozlemakts00 poayeduf benim bebeğimin kilosuda 2700 gram çok kasılmam oluyor ama doktorun yanına gittiğimde yada nstye girdiğimde bişey olmuyor
iremd-1798 poayeduf benim ilk kızım da 35 de doğdu 2200 gramdı küveze falan girmedi çok şükür sağlıkla ertesi gün evimize döndük ❤️ içini ferah tut Allah ımın izniyle sağlıkla kavuşursunuz inşallah ❤️
poayeduf iremd-1798 ay cnim icim ferahliyor soyle seyler duyunca ya 35 haftalik bebekler prematüre mi diye geciyor insallah bnde sagliklinsihatli alirim kucagima