gulce_56 Hayırlı akşamlar kizlar aranızda ecowell bebek şampuanı kullanan var mı acaba memnunmusunuz yada başka öneride bulunucaginiz şampuan vs.varmi Çünkü ecowell kullanan bazı çocuklarda ciltte kabarma vs.olmus önerilerinize açığım
Liyamm1 gulce_56 ben klorane bébé aldim canim hem saç hem vucut için uygun 🙏🏻 Mustelada iyi deniliyor icerigi çok iyi.
Miskinim gulce_56 ecowel için içerik temiz diyorlar. Kullanmaya başla beneğin için iyi gelecek olanı sen zaten farkedeceksin. Dalin bizim saçlarımızı kazık gibi yaptı fakat farklı özlü olanı çıkmış ona iyi diyorlar denemedim. Eyüp sabri tuncer çıkarmış onu kullanıyorum gayet güzel ama yenidoğan bebeğime tercih edecek olsam temiz içerikli diye ecowell alırım
Mervepera gulce_56 ben gayet memnunum her çocuga zaten hepsi yaramaz hepsi baska birdey yapmıstır kesin deneyerek öğrenebilirsin bunu
Deletedmom_85 gulce_56 Biz kullanıyoruz memnunuz. İpek gibi yapıyor kızımın saçlarını ve çok güzel kokuyor
gulce_56 Liyamm1 mustella için %2 lik kısım kimyasalmis ve kullanılmaması gereken bileşenler varmış o yüzden onu eledim kafamda