Dencer9182 Kuşadası gözde Hastanesinde dopum yaptınız mı memnun muydunuz? Odalardan personelin size yardımcı oluşuna kadar…
Zelihaelf Dencer9182 bende İsmail Hakkı yağan beye gitmiştim rutin kontrole ilgisi çok güzeldi bende araştırma içindeyim yakın olması adına bende gözde hastanesini düşünüyorum bilgi alırsanız paylaşır mısınız?
Whopper Ben 9 şubatta doğum yaptım harika bir sezaryen doğum yaptım doktorum hemşireler personel hepsi çok ama çok iyiydi ❣️❣️
Zelihaelf Whopper rutin kontrolde bende o doktoru tercih etmiştim memnun kaldım yeni hamileyim oraya devam etsem mi bilmiyorum hastaneyle ilgili bilgim çok yok ilgi alaka temizlik personelden memnun kaldınız mı
Dencer9182 Bende ece hanıma gidiyorum memnunum şuan 31 haftadatız. Tamamlayıcı sağlık sigortam var doğum teminatlı o yüzden ücret ayrı vermeyeceğim diye biliyorum.
Zelihaelf Dencer9182 evet vermiyorsunuz fakat o hastanede ebe ve yoğun bakım sıkıntısı vardı benim gittiğim dönem o yüzden bıraktım medifamaya geçiş yaptım
Dencer9182 Zelihaelf evet malasef öyle durumda sevk yapıyorlar sanırsam umarım gerek kalmaz bu zamandan sonra da hastane değiştirmek istemedim açıkcası hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebeklerimiz