Ylzsvnk Days doctor bugün 2 saat ara ile tekrar yaptım ikisi de pozitif yalancı pozitif iki aynı test çıkarır mı sizce yanılma payı var mıdır sabah tekrarlıcam sonuca göre kan vermeye gidicem
Guzelanne56 Ylzsvnk sanmıyorum artımed olsa ihtimal var derdım ama zaten hassas testler ıkısı de aynı anda yanlış çıkartmaz bence
Tugba_turk46 Ylzsvnk bence yanlış değil canım biri pozitif çıksa biri negatif çıkardı yalancı pozitif olsa hamilesin 🥰 kan ver
Deletedmom_85 Sonuca göre var 1 2 gün sonra tekrarlayıp sonra kan verin bence. Nadirde olsa yanıltabiliyor
Ylzsvnk Deletedmom_85 sabah tekrarlayıp sonuca göre gidip kan veririm kuzum büyük ihtimalle çünkü çiftçilik yapıyoruz tarla işlerimiz var em azından ona göre şey yaparım bende
Yaseminnn2109 İnşallah vardır benim bundan daha silikti testim şuan 22 haftalık hamileyim inşallah seninde öylediir 🥰🥰
Ylzsvnk Yaseminnn2109 umarım bu marka ile bir kere yalancı pozitif görmüştüm fakat 2 saat arayla da pozitif çıkarmaz diye düşünüyorum bütün hayaller yarına
Yaseminnn2109 Ylzsvnk benim pembe kapaklıydı ama markasını hiç hatırlamıyorum profilimde vardı sanki fotoğrafı sonuçı ne öğrenebildin mi😊
Ylzsvnk Tugba_turk46 inşallah yarın saban tekrarlayıp kan vermeye gidicem randevu aldım kadın doğuma artık sağlıklı bir şekilde gebelik geçirmek istiyorum 3 üncü hamileliğim olacak benim 2 kere dış gebelik geçirdim en son tüpüm alındı
papatyaolsun Ylzsvnk sağlıkla kucağına al canım var gibi duruyor. ben de adet olunca tüp bebeğe başlayacağım da 31i adet günüm. Yarın sabah ben de bi test yapayım varsa çıkar herhalde
Ylzsvnk papatyaolsun inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan güzel haberler alırsın kuzum hepimiz inşallah 🫶🫶