seren_uren60 Amin 🌸Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏼
tubaysima Yaaa maşallah 😍 hayırlı mübarek olsun çok sevindim Rabbim hayırla sağlıkla güzellikle kucağınıza almayı nasip etsin ♥️
aysegul1122 seren_uren60 sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Ben de 4 gün gecikince yapmıştım. 1 saniye içinde filan kıpkırmızı olmuştu. Şok olmuştum biraz bekleyeceğim sanıyordum. 26 haftalığız şimdi 💜
seren_uren60 aysegul1122 Bende aslında reglim gecikince beklerim diye düşünmüştüm 🥲 Ama hissettim sanki kalktım test yapayım dedim bir anda çift çizgiyi görünce şok geçirdim 🥹
Bebekkotaz Hayırlı olsun inşallah benimkide geç öğrendim hamileydim ama negatif çıktı biraz zaman geçtikten sonra pozitif
seren_uren60 Bebekkotaz 1 hafta önce bende yaptım test hiç bişey çıkmadı çok üzülmüştüm silik bile yoktu. Bugün reglim gecikince şüphelendim Çünkü her ay düzenli olurdum
MrvBK seren_uren60 Aaayy maşalllaaaahh. Yarın kanı da ver takibini yap. Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
iremd-1798 seren_uren60 ayyy hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🥰 benim baya silikti ona rağmen kan verdim 628 çıktı ve şuan 28 haftalık olduk 🥰 Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲🏼
Minikuzucuk seren_uren60 bende adet gecikmemin 5. Gününde yapmıştım bendede bu kadar belirgindi canım hayırlı olsun ❤️
seren_uren60 Minikuzucuk ayyy çok sevindim hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah kaç haftalıksınız ❤️