rumeysa_mom zynp2929fb o hastanenin kendine özel labaratuvar sayfası var hastenenin ismini yazıp laboratuvar sonuçları diye girerseniz öğrenebilirsiniz bazen özel hastanenin sonuçları düşmüyor e nabıza
Rabiul zynp2929fb özelde 40 dk da çıkıyor sonuçlar e nabıza düşmüyor hastane sayfasından yada arayıp bilgi alabilirsiniz
rumeysa_mom Rabiul canım benim lekeler kana dönüştü ya ama miktarı az biraz morelim bozuldu acaba adete mi dönecek 😢
Rabiul rumeysa_mom canım normal kan rengine dönüştüyse devamı gelir muhtemelen 🥺 doktor ne diyor peki pco için tedavi yöntemi fln
rumeysa_mom Rabiul bugün sağlık ocağında kan verdim kadın doğum doktorum bana sadece bir vitamin verdi üç ay kullan gebelik olmazsa rahim filmi çektirelim dedi sadece pko demişti o kadar gebelik istediğim için direk vitamin verdi
Rabiul rumeysa_mom rahim filminden sonra gebe kalan çok kişi var forumda ne kadarlık evlisin canım kaç yaşındasın
Rabiul rumeysa_mom canım yaşın daha küçük zaten inşallah olur ileriki yaşlarda olmadı biraz daha zorlaşıyor ya o yüzden sordum rahim filmi fe denersin belki o daha etkilidir
annesininballisi rumeysa_mom ilk hamileliğimde kanda çıkmasına rağmen testte cıkmamıstı. Kan ver mutlaka
Sultan-1x annesininballisi bende erken gebelik testi yaptım 2 sefer çıkmadı adet gecikmemin 9. Günü bugün hala gelen yok göğüslerim acıyor sırt ve bel ağrım aşırı derecede var beyaz akıntım var ve kaşık ağırlarım oluyor anlamadım neden teste bir şey çıkmıyor