rumeysa_mom irem4556 darısı bana inşallah rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🫶🏻🥹
Mervetann1- rumeysa_mom olur olur inşallah ama ilişki devam edin oluşma aşaması olabilir ben kaç kere gittim rahim duvarı kalın dedi adet olacaksın dedi ilaç bile yazdılar ama o sıra yumurtalama donemiymis
MelodyFairy rumeysa_mom Bak koyulaşınca daha net ay rümeysa inşallah güzel haberler bekliyorum senden 🥰🥺🙂↔️
rumeysa_mom bella_xx yanılttı aşkım yanılttı çizginin bekledikçe koyulaşması gerekirken kayboldu anında çıkmıştı oysaki 😢😢
Bushra939 Bende de pco var reglm 12 gun geçıkti yarın randevum var adet olucakmısım gibiydım ama olamadım son 2 yıldır ılk defa bu kadar uzun geçıktı 2 ay öncede hsg çektirmıstım rabbim isteyen herkese nasip etsin içinde banada 🙏🏻
rumeysa_mom bella_xx yok aşkım hastalanmadım regl olarak diyorsan regl de olmadım ama sol taraf kasık tarafım aşırı ağrıyor yürüyünce batıyor sanki
rumeysa_mom bella_xx işte düzensiz kuzum ya ama iki aya yakın oluyor yani bence ben evde duphaston vardı onu içeyim adetim sökülsün dimi
rumeysa_mom bella_xx zaten birşey varsa bile tutunmasına yardımcı olur belki çünkü bildiğim kadarıyla duphaston düşük önleyici olarakta kullanılıyor
yeni-annelik rumeysa_mom kan verin bence benimde aynı sizin gibi silik çıkmıştı hatta gecikmem olmadan adet günümde kan testi vermiştim beta 483 çıkmıştı benim inşallah sizinde vardır Rabbim hayırlısını nasip etsin 🙏🏻
rumeysa_mom yeni-annelik amin Allah razı olsun benim adetlerim zaten düzensiz olduğu için şuan kan vermek istemiyorum zaten ya çıkmazsa diye