Cemreemine Tarana canim kuru kayisi ye hatta sabahlari ac ye inan cok ise yariyo hosaf yap.ic ben cok kotu oldum bi ara simdu duzenli yiyorum kayisi cok sukur hic problemim yok
Deryakaya1802 Tarana bol su iç canım, lifli gıdalar tüket bi de, kabızlık falan kalmaz. ☺️ Bi de sabah uyandığında meyve ye ve üstüne 2 bardak su iç iyi geliyo.
MLK Beyzatls neden kıza dalga geçer gibi cevap yazıyosun. Gayet normal bi soru sormuş tuvalete çıkamadığı için fikir almak istemiş dalganı dalga geçilecek yerlerde geç istersen
eymeninannesii Beyzatls sen git canım çok istiyosan dalga geçiyorsun bide normal cevap versene ya da hiç yazma
Ysmny Kuru kayısı kuru incir deneyin sabah aç karna sonra su için, ilk haftalar beni de zorlamışti bu durum sonra düzeldi şükür, geçmezse doktor şurup veriyor bir zararı yok onu kullanırsınız
Deletedmom667 Tarana canım bende aynı durumdaydom zeytınyag kuru kayısı erık ne war tukettım hıc işe yaramadı kefir içtim 1 saat ıcınde vc deydım
eymeninannesii Kayısı üzüm kuru incir demişti benim doktorum değiştirerek ye dedi sabahları bi de ılık suya zeytinyağı çok iyi geliyo yaşamayan bilemiyo geçmiş olsun
SerpilG Beyzatls aynı sorun bendede var tuvalete git gel git gel hiçbir işe yaramıyor. Zaten tuvalete gitmek işe yarasa kabızlık olmuyor o 😀