OktaycanveAnnesi Şimdi de grip oldum🫠 yarabbim bu ne derttir sınavdır bitmiyor bir başladı…Boğaz ağrısı burun tıkanıklığı halsizlik mevcut.33 haftalığız yaşayan ve geçiren var mı
ipekskr_1 OktaycanveAnnesi bende bir haftadr grip oldum çok kötü hastaneye gittim H2O buhar verildi birde doktorumun izniyle parol serum yaptım kendime geldim bol bol su için meyve tüketin eğer çok bitkin hissediyorsanız parol serum yapın doktorunuza danışarak
S-m-e-a-r Ben 10 gündür çekiyorum öksürük ve burun tıkanıklığı geçmiyor nefes alamıyorum ilaç ta vermiyorlar ne olacak bilmiyorum
OktaycanveAnnesi S-m-e-a-r sizden başka yazan da olmamış teşekkür ederim.Bugün kontrol vardı gittim Dr A sordum ağırlaşırsan kbb ye git dedi burun tıkanıklığı için sprey yazdı o kadar bir de bol su ve c vitamini dedi…Siz de kbb ye bir görünün olmadı
S-m-e-a-r Teşekkür ederim ben idrar ve kan verdim sağlık ocağında enfeksiyon çıktı bir antibiyotik verdi tek seferlik toz bakalım artık size de çok geçmiş olsun inş atlatırız bir an önce
Nill_ Bende oldum öksürük hırıltı burun tıkanıklığı kanda enfeksiyon çıktı antibiyotik verdi öksürük sırubu ve buhar