Asli_0025 Kızlar dahiliye bölümüne gitmiştim orada bakıldı 2.166 çıkmış nasıl sizce hamileliğe engel mi birde insülin 11.9 İnsülin direnci 3 Nasıl?
d_ezgi0 Asli_0025 insülin direnci hakkında pek fikrim yok ama gebelikte Tsh 2.5 altı isteniyor değeriniz iyi görünüyor. Bende haşimatoyum gebelikten önce de ilaç kullanıyordum gebelikte de o yüzden dengede kaldı
Zynp12 Asli_0025 tsh normal çıkmış insülin olarak 3 aylık mi bakıldı 11.9 olan 3 aylık şeker dediğimiz olaysa o biraz yüksek gibi 7 altında olması lazım. Ama tabi yine en iyisini Dr bilir yanlış da biliyor olabilirim
Zynp12 Asli_0025 sonucunuzun fotoğrafını olsa daha iyi anlarım şimdi böyle yazılinca pek anlamadım bende 😂😊
Zynp12 Asli_0025 insülin direncinin yüksek çıkmış biraz. Onuda diyetle destekler Büyük ihtimalle Dr tabi Dr ne dediği de önemli sonucunuzu gostermeye mutlaka gidin ona göre önceden önlem almış olursunuz kg vesayire nasıl kg varsa oda etkiler onada dikkat etmek lazım paketli gıdalar tüketmemeye dikkat edin
Nergizos Asli_0025 hamile kalamazsiniz diye birşey yok. Sağlık açısından yüksek. Drunuz zaten gerekeni söyleyecektir sonuç göstermeye mutlaka gidin
Asli_0025 Zynp12 evet ilk hamileliğimde çok kusuyordum ödem topladı vücudum düşük yaptım o ödem bana kilo olarak kaldı 89 kiloyum 168 boyum ama kiloluyum yarın gidicem inşallah doktora diyetisyene bile gittim veremedim kilo zorla 3 kilo insülin direnci yüzünden veremiyormuşum demekki
Zynp12 Asli_0025 evet insülin direnci tetikleyebilir dediğim gibi yani kg verirseniz oda biter gider. Kg vermeniz sizin acinizdan da iyi olur hem kendinizi hazırlamış olur. Hamilelik olur hamilelikte insülin kontrol altına alması biraz daha zorlaşır o yüzden en doğru kararı Dr takibiylen yaparsiniz ❤️
Asli_0025 Zynp12 inşallah şuan düzenlenir inşallah rabbim dilediğimi umut ettiğimi bana hayırlı şekilde nasip eder ve diğer olmayanlara inşallah
Yesilcay Merhaba benim de tsh 0,13 çıktı. Sınırın altında. Dahiliyeye görünmelisin dedi doktor. Gebelik için bir tehdit olur mu
Zynp12 Yesilcay tiroid düşüklüğü iyi değil yüksekliği de iyi değil diye biliyorum geciktirmeden bı de gorunun en iyisini her zaman Dr söyler benim çok yüksekti şu anda kararına ulaştı gebelik için 1.5 ve 3 arası olması lazım diye biliyorum tabikide yanlış ta biliyor olabilirim