Tuba-M55 Aslinuur aynı haftadayız 🥰 29+4. Nasipse salı günü doktora gideceğiz 30.haftaya girmiş olacağız, eskisi gibi hareket edemiyorum çarpıntılar oluyo bayağı ağırlaştım🙀
Gulaysrcn Aslinuur 28+5 olur mu 🙂dün kontrole gittik 1.200 kilosu 38 cm boyu haftasına uyumluymus hersey yolunda🙂benim de bir günüm diğerine uymuyor bazen iyiyim bazen kötü🙂
tgbmerve Aslinuur cumartesi günü idi kontrolüm 29+4 teydik tesadüf 🥰, bugün 30+2 yiz , 38-39 cm 1540 Gr çıktık
Esraibo1998 Aslinuur 29 haftalık iken gittim 36 cm boyunda 1.400 gr ağırlığı var ama doktorum biraz 4 gün geriden geliyor dedi anlamadım
Aslinuur Tuba-M55 rabbim kolaylık versin vallahi gerçekten dediğiniz gibi yastığımı havaya kaldırsam bile artık aşırı bir baskı var yatırmıyor nefes aldırmıyor özellikle bugün belime de bir ağrı girdi doktoruma da sormayı unuttum perişan haldeyim
Aslinuur Gulaysrcn neden olmasın canım maşallah sizinkine de gerçekten benimde öyle her gün farklı bir yerim ağrıyıp uyuşuyor bide bende uyuşmada aşırı olmaya başladı özellikle kollarımda
Tuba-M55 Aslinuur Allah kolaylık versin size de🥰 zorlanmaya başladık artık ama çoğu bitti azı kaldı inşallah
Elftln Hafta ama kontrolüm 30 a denk geliyor dayanamayıp gidesim var çok merak ediyorum minik fasulyem ne kadar olmuş çarpıntım var demir takviyem günde iki taneye çıkmıştı sanki demir yetmiyor gibi hissediyorum 🥹🥹
Aslinuur Esraibo1998 1.5 hafta kadar önden ve geriden gitmesi sıkıntı değil diye biliyorum aksi bişey olsa doktorunuz söyler zaten gönlünüzü ferah tutun