Hanife5561 Önümüz hafta cuma kontrolüm var ense kalınlığına felan bakılacak 11+6 oluyoruz cinsiyeyi öğrenir miyiz sizce çok heycanlıyım 😂🤲😍🐥
orcngzm Hanife5561 ikizlere hamileyim biri kız biri erkek erkek olanı 10. Haftada tahmin etti doktorum ama kızı net olarak 14 haftada söyledi ☺️
irem4556 Hanife5561 Özellerde çoğu doktor o haftalarda görüyor ama işine gelirse 😂 ben 12 de öğrendim 🤗
kardelen54 Dün gittim 12.hafta ense kalınlığı filan iyi çıktı burun kemiği oluşmuş çok şükür ama cinsiyet 1 ay sonra dedi Dr 3 hafta nasil durucam bilmiyorum çok merak ediyorum.
kardelen54 @Hanife5561 ben özele gidiyorum ama söylemedi belkide goremedi bilmiyorum baktığında bebek yüz üstü uyuyordu bacak arası kapalı gibiydi
rmysa388_ Hanife5561 evet benimki geç oldu çünkü ben ilk 3 ay bilemedim hamileliğimi😅😅 öğrendim sonra inanamadım eşimi bekledim sürpriz yaptım falan derken doktora bı gittim ben 21 haftalık hamileymisim ben yeni zannediyodum😅
Kullaniciadi123 Hanife5561 eğer erkekse erkekler 11.haftada bile gösteriyor kızlar en geç 14 de öğreniliyor erkek olunca ama kız cinsiyetli olunca 16.haftada felan da ogreniyosun