Ceed_mom Erken doğum riskimiz var bu haftalarda kac kg dediler size bugün 32+6 2kg dedi doktorumuz.Bu hafta doğum yapan varmi
Merve1414 Ceed_mom 34+2 yım 1700 kg 4 hafta gelişim geriliği var bu yuzdne doktor bugün yatisimi yaptı ciğer geclistirici falan vurdu 1 doz daha vuracakalr duruma göre daha kötüye gidersem doğuma alacaklar
OktaycanveAnnesi Ceed_mom bugün gittim 34 haftaya giriş yaptık 2700 dedi biraz tombiş dedi neresi tombiş anlamadım herkesin öyle hemen hemen ama bilemedim
Ceed_mom Merve1414 Allah kolaylık versin bizede yapıldı ciger geliştiriciler Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Kutsal_koc OktaycanveAnnesi ben 33+4 de gittim 2 kiloydu yani sizin gayet iyi bence evet benimki geride gelişimi ama umarım kilo alır benim bebek de en azından krtitik sinir 2500 geçse diyor doktor
OktaycanveAnnesi Kutsal_koc geçer mutlaka kaşar peyniri yumurta çok tükettim siz de yiyin aç Kalmayın bir de et çok önemli
Kutsal_koc OktaycanveAnnesi yiyorum yani kaşar yumurta muz kabak çekirdeği hatta doktorum havuç suyu dedi nonuda içiyorum ama 🤷🏻♀️bakalım yine de sağlıklı olsun da insallah birlikte evimize girebilmesi istiyorum
Elffth_2017 Ceed_mom benim 31+2 de 1750 di şimdi 32 yiz kaç oldu bilmiyorum 2 hafta sonra kontrole çağırdı